reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczynki ja siedze w kuchni z racji jutrzejszego świeta!

Lena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :-)

Różyczko nie stresuj się, może rzeczywiście to po przebytych infekcjach. U mnie Kacper tak miał i do tego stwierdzono u niego wolne tętno - genetyczne, rodzinne.
:tak:W szpitalu go obadali od góry do dołu i wszystko ok.:tak:
Olo to przecież mały człowieczek jeszcze, miał prawo krzyczeć, przecież nie wiedział co oni mu tam będą robili.
Nie przeszły tam u was ogromne burze? Jak oglądałam wczoraj wieczorem tv to za głowę się łapałam ile zniszczeń.:no:
Do nas szlo , ale bokiem wszystko przeszło i dzięki Bogu. :sorry:
Karolcia bleee pogoda? A u nas znowu słoneczko, skwarek. :eek:
Asieńka no to udanych zakupów.;-)
Sol jak tam?
Fanta wczoraj pytałam i dziś pytam , jak tam Edzik?
Bodzia na basenie fajnie jest! :tak::-D

Ja tak jak Rożyczka dziś znowu na wiśnie wybywam, szkraby pokąpią się w ogrodowym basenie , a potem jeszcze pojedziemy na basen kryty. :tak:
Ale się wczoraj kompocików z wiśni narobiłam. :rofl2:
A może by tak nastawić do słoja wisienki i zrobić domowe winko? :rolleyes2:

reklama
Hej;)
Wpadlam na chwilke, nie mam czasu na neta bo wczoraj wyjchalismy do tesciow, wrocimy za jakies 3 tyg. Maly w sobote ma ur wiec zrobimy tam. A i musze sie pochwalic od mies maly chodzil ale po trochu a od wczoraj zasuwa na calego:-D
Odzezwe sie gdy wrocimy;-)

Hejka!
Wpadam, skrobnę parę słów przywitam się i znikam.
Całusy przekazuje od Aguski i Bartka :-). Pogody nie mają w sumie, to tak jak ja.
Słonko dziś na troszkę wyszło i tak co jakiś czas chowa się za chmurami :confused2:.
Justa, dzięki Edzik jest przekochany, uroczy i strasznie szybki, wczoraj nie mogłam go złapać jak po domu biegał ale "złowiłam go" na kurczaka :-D.
Lena, STO LAT!
Miłego dnia życząc Wam ;-):-).

Justa - dzieki za info, jak bede miala czas to zagram!
Lenka - Wszystkiego Dobrego z okazji urodzinek. Ty raczku, ja pojutrze nad morzem świetuje!
Fancia - dzieki za info od Aguski!

Hej.
U nas parówa masakryczna,rolety pozasówane,to troszkę lepiej.

Dzisiaj ostatnia nocka,nareszcie.
Jutro się prześpię,i muszę poprasować i wyszykować moje towarzystwo i siebie na to wesele.

Maciuś dziś był na tym basenie,pojechali o 10,
a wrócili koło 14,ale radocha,jaki zadowolony wrócił.

Teraz poszedł na placyk koło bloku,dobrze że o tej porze jest tam cień.
A ja z Emilem w domu urzędujemy.

Trzeba się trochę ogarnąć,i muszę wyjść do sklepu.
Ale to dopiero koło 19,teraz nie wyjde bo się roztopię.

Wlazłabym teraz do basenu z chłodną wodą :happy:
Tzn.mam,ale nie mam miejsca już na balkonie ,żeby go rozstawić.
Bo stoją 2 rowery,motor Emila.
I suszarka z praniem.

Miłego dnia.

Miałam wczoraj napisać ale upał zmusił mnie do poszukiwania po całym mieście wentylatora bo nigdzie nie było a do dziewczyn pokoju musiałam kupić a potem przyszła burza i netu nie miałam.

Zmiana łagodna do leczenia farmakologicznego. Ale raczej nie pożyję za długo bo o to moje młodsze dziecię zadba - jak psychicznie nie wysiądę to ten łokieć wbijany mi właśnie pod żebra mnie wykończy :sorry: Emila dostała kilka dni temu takiego motorka i taki diobeł się z niej zrobił że masakra. :no:

Idę jej pilnować bo zaraz znowu będą krzyki z pokoju obok :dry:

reklama
Do góry