reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta tak na konferencje jedzie:tak: jedzie ich 6 osób, niektórzy biora rodziny... coz P. nawt nie pomyslał o tym ze moze i ja bym pojechała....:dry:

bodzia dorzuce swojego!

reklama
Bodzia, oddam chłopa. Mało używany <ostatnio tak jakoś wyszło ;-)>, całkiem sprawny, tylko pyskaty, z muchami w nosie.
Różyczk@, współczuję. Chłopy czasem nie pomyślą... :dry:

Ostatnia edycja:
Hejka!
Od rana zrywałam truskawki, pralam i sprzatałam.
Dzisiaj robie pierogi z ostatnich truskawek.
Mały z chrzestną. Wypodadza sie.
A gdzie Twoja babcia wynajmuje pokoje letnikom? Bo my planujemy wakacje pod koniec lata!

Mam dosyc :-(
Wszystkiego polskiej słuzby zdrowia a raczej barku organizacji...
Mojego dziecka potwora który nie dał sie zbadac ba nie dał porozmawiac bo sie darł!!!!! Wpadł w taka histerie ze nie szło z nim współpracowac!
I dalej nic nie wiem:-(

Mam doła... odmeldowuje sie i ja... kiedy sie pokaze nie wiem...
Trzymajcie sie kobitki!

reklama
Hej mamuśki.:-)

Różyczko
co się stało?
Sol jak wyniki?
Bodzia uszy do góry!
fanta jak się ma Edzik? Aguśka się odzywała?
Asieńka oooo pierogi z truskawkami. Mniami! :tak::-)

Na szybkiego wpadam do was skrobnąć parę słów, bo aż głupio , że tak tylko czytam.Ostatnio mam kupę roboty, ciągle coś robię .
Sezon wiśniowy uważam za otwarty. :tak::-)
Pojechałam dziś do starszaków sprawdzić jak tam, co tam ( u babci siedzą) i jak dopadliśmy się do drzewa z pięknymi wisienkami, tak moment i narwaliśmy 5 kg dorodnych wisienek.
Zaraz kompociki będę robić.:tak:
Wczoraj moczyliśmy się 2 h na basenie, ale ulga była po tym całodziennym skwarze. :tak:
A dziś przypomniało mi się, że mam nieduży basen , nowy , jeszcze nie rozpakowany no i rozłożyłam go za domem. Amelka się będzie pluskała. :tak:
Chwilę odpocznę i uciekam znowu do kuchni.

Do góry