reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta tak na konferencje jedzie:tak: jedzie ich 6 osób, niektórzy biora rodziny... coz P. nawt nie pomyslał o tym ze moze i ja bym pojechała....:dry:

bodzia dorzuce swojego!

reklama
Bodzia, oddam chłopa. Mało używany <ostatnio tak jakoś wyszło ;-)>, całkiem sprawny, tylko pyskaty, z muchami w nosie.
Różyczk@, współczuję. Chłopy czasem nie pomyślą... :dry:

Ostatnia edycja:
Hejka!
Od rana zrywałam truskawki, pralam i sprzatałam.
Dzisiaj robie pierogi z ostatnich truskawek.
Mały z chrzestną. Wypodadza sie.
A gdzie Twoja babcia wynajmuje pokoje letnikom? Bo my planujemy wakacje pod koniec lata!

Mam dosyc :-(
Wszystkiego polskiej słuzby zdrowia a raczej barku organizacji...
Mojego dziecka potwora który nie dał sie zbadac ba nie dał porozmawiac bo sie darł!!!!! Wpadł w taka histerie ze nie szło z nim współpracowac!
I dalej nic nie wiem:-(

Mam doła... odmeldowuje sie i ja... kiedy sie pokaze nie wiem...
Trzymajcie sie kobitki!

reklama
Hej mamuśki.:-)

Różyczko
co się stało?
Sol jak wyniki?
Bodzia uszy do góry!
fanta jak się ma Edzik? Aguśka się odzywała?
Asieńka oooo pierogi z truskawkami. Mniami! :tak::-)

Na szybkiego wpadam do was skrobnąć parę słów, bo aż głupio , że tak tylko czytam.Ostatnio mam kupę roboty, ciągle coś robię .
Sezon wiśniowy uważam za otwarty. :tak::-)
Pojechałam dziś do starszaków sprawdzić jak tam, co tam ( u babci siedzą) i jak dopadliśmy się do drzewa z pięknymi wisienkami, tak moment i narwaliśmy 5 kg dorodnych wisienek.
Zaraz kompociki będę robić.:tak:
Wczoraj moczyliśmy się 2 h na basenie, ale ulga była po tym całodziennym skwarze. :tak:
A dziś przypomniało mi się, że mam nieduży basen , nowy , jeszcze nie rozpakowany no i rozłożyłam go za domem. Amelka się będzie pluskała. :tak:
Chwilę odpocznę i uciekam znowu do kuchni.

Do góry