reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Japi*** chłop dzwonił, że jednak łaskawie dadzą mu urlop ale termin oczywiście oni mu wybrali, bo jeden jedyny był wolny. Wiec ma urlop od 30 lipca do 13 sierpnia :angry::angry:. Się wkurzyłam, bo to akurat przed wypłatą i wpizdziec nigdzie nie pojedziemy :wściekła/y:.

fanta dre czyli kłóce hehe nie ze krzyczymy... Oj tak pogode mamy super!!!!!!!!:-D Kochana widzisz ja nawet nie mysle o tym zeby gdzies pojechac bo i tak wiem ze nie ma kasy:no: siedzimy w domu i tyle... a na urlop moge co najwyzej do mamy jechac zapitalac w hurtowniu lub w polu.
Moze twoj małz jednek cos wymysli i skombinuje kasiore bo moj to nwet nie bedzie próbował:no: po co jak w niedziele leci do Hiszpanii na tydzien.

Dzis wizyta u kardiologa... ide głowe umyc,
Olo wyjął kredki ale widze ze ładnie rysuje nie gryzie...

Różyczk@, mieliśmy do babci do m-je jechać i teraz nie wiadomo.... zresztą T dobrze wiedział, że babcia może mieć wczasowiczów dlatego mieliśmy w sierpniu do niej jechać :dry:. Napisałam mu sms'a co myślę na ten temat, to mi napisał, że nie myślę optymistycznie :-D:-D:dry:. Nosz kur*** wiadomo, opłaty trzeba zrobić w tym miesiącu za wodę przyjdzie dodatkowo ok 150zł +gaz+ prąd <co 2miesiące za to płacimy> i modle się by na życie starczyło, a co dopiero na jakiś tam wyjazd...
3mam kciuki za wizytę u kardio :-)
<edit> zazdroszczę Twojemu M wyjazdu. On w ramach pracy do Hiszpanii jedzie?

reklama
Do góry