reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia, ja też bym za płaszczyk 30zł nie dała ;-). W marketach są takie foliowe <jak by jednorazowe> za grosze dosłownie. Ostatnio gdzieś taki widziałam za jakieś 6zł z groszami. Ale masz pecha do pogody :confused2: o tym bym nie pomyślała, że pogoda na złość Ci robi.
Ty już tych kokowych kwok nie słuchaj, a swoją drogą jak słyszę te baby to też chce mi się ryczeć tylko ze śmiechu, bo najprawdopodobniej wybrał je lud ot tak dla jaj :-D:-D. Ach, nie kopciuszka nie chciałam z młodego zrobić tylko bez palczastego człeka :-D:-D.
Zapodaj jakiś pomysł na jagody jakiś mus, czy też dżemor, albo może sok? Bo ja jakoś pomysłu nie mam :dry:. Żeberka planuję zrobić i nie wiem jak się mam do tego zabrać, bo w swoim krótkim żywocie jeszcze tego nie robiłam :zawstydzona/y::-D

reklama
Bry!
U mnie 35 stopni w cieniu!!!! Super! Uwielbiam lato:tak:
fanta ja zeberka posypuje przyprawa kamisa i do piekarnika :tak: ot cała filozofia! hehe No własnie co do sandałków to i ja sie dzis wybrałam z małym bo mi wyrusł nie wiedomo kiedy i w daichmanie nie ma jego rozmiaru:-( a szkoda bo fajne były... a poszlismy do drugiego to tyle ze weszłam i Olo narobił takiego krzyku! Musiałam wyjsc:crazy: i moj dziec bez sandałow jest w taki upał! :baffled:

Dzis mnie wzieło na sprzatanie... podłogi schnął, wózek nawet uprałam bo mielismy krakse z soczkiem:confused2: Olo spi ja sie rozpływam... super mi:-D

bodzia widzisz kochana tez nie mam kolezanki w realu zeby pogadac wyzalic... wszystkie mnie olały bo przeciez pracuja!!!!! Ostatnio gadam tylko z mama ale jej wszystkiego przeciez nie powiem:confused2:

Fanta zrób w coli :-p Pomysł na i fruuu
Różyczka ja tam mamie mówie wsio a jak nie mamie to pani psycholożce :-p
Ale to nie to samo co przyjaciółka...
Fanta ostatnio co szłam do ADMu to lało. Normalnie jak będzie susza to moge tam chodzić :-p aż się babki śmiały ;-)
No własnie te za pare groszy są za duże na to moje mini dziecko :-p Ale spoko dam rade.No bo kto jak nie ja ;-)

Wrzuciłam do piekarnika :-). Dodałam "pomysł na...soczyste żeberka" do tego dodałam troszkę miodu i wrzuciłam cebulkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-).
Różyczk@, pozazdrościć pogody :tak:. Kochana masz nas. Gadaj gadaj, żebyś tylko odcisków od klawiatury na paluszkach nie dostała :-D;-).
Bodzia, no jak kto jak tylko Ty :-D:tak:. A jak by ten taki płaszczyk przerobić, poskracać? Myślałaś nad tym, znając Ciebie to pewnie tak, ale czy można?

No właśnie Fanta nie można bo to PCV i ja się na to nie pisze.(może ktoś tam skracał) Zaraz jemy zupe i mykamy do Pepco. Tam za 18 zł cos są. Wezme największy jaki się da :-p Co by nie wygladał tak pterodaktyl buhahahahahaha

fanta wiem wiem kochana ze ma Was:tak::-) zeberka miodzio:-) zobaczysz chłop bedzie zadowolony! Ja dawno nie robiłam ale nie włacze piekarnika w tak pogode:no: Na dzis mam rybke z wczoraj a jutro planuje zrobic te kotleciki z kalafiora i szpinaku tylko mam swierzy szpinak i nie wiem jak sie do niego zabrac:confused2:

bodzia mi z mama to jakos głupio o pewnych sprawach gadac:-D Owocnych zakupów:tak:

:-D:-D:-D:-D no Bodzia dobre :tak:.
Różyczk@, co tam chłop ma wszystkim smakować :tak:.
Ja przez jakieś 3 minuty prądu nie miałam :laugh2:.
Dziecię moje spać nie ma zamiaru, a ja muszę dupsko ruszyć i ziemniaki obrać...

reklama
Do góry