reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia, ja też bym za płaszczyk 30zł nie dała ;-). W marketach są takie foliowe <jak by jednorazowe> za grosze dosłownie. Ostatnio gdzieś taki widziałam za jakieś 6zł z groszami. Ale masz pecha do pogody :confused2: o tym bym nie pomyślała, że pogoda na złość Ci robi.
Ty już tych kokowych kwok nie słuchaj, a swoją drogą jak słyszę te baby to też chce mi się ryczeć tylko ze śmiechu, bo najprawdopodobniej wybrał je lud ot tak dla jaj :-D:-D. Ach, nie kopciuszka nie chciałam z młodego zrobić tylko bez palczastego człeka :-D:-D.
Zapodaj jakiś pomysł na jagody jakiś mus, czy też dżemor, albo może sok? Bo ja jakoś pomysłu nie mam :dry:. Żeberka planuję zrobić i nie wiem jak się mam do tego zabrać, bo w swoim krótkim żywocie jeszcze tego nie robiłam :zawstydzona/y::-D

reklama
Bry!
U mnie 35 stopni w cieniu!!!! Super! Uwielbiam lato:tak:
fanta ja zeberka posypuje przyprawa kamisa i do piekarnika :tak: ot cała filozofia! hehe No własnie co do sandałków to i ja sie dzis wybrałam z małym bo mi wyrusł nie wiedomo kiedy i w daichmanie nie ma jego rozmiaru:-( a szkoda bo fajne były... a poszlismy do drugiego to tyle ze weszłam i Olo narobił takiego krzyku! Musiałam wyjsc:crazy: i moj dziec bez sandałow jest w taki upał! :baffled:

Dzis mnie wzieło na sprzatanie... podłogi schnął, wózek nawet uprałam bo mielismy krakse z soczkiem:confused2: Olo spi ja sie rozpływam... super mi:-D

bodzia widzisz kochana tez nie mam kolezanki w realu zeby pogadac wyzalic... wszystkie mnie olały bo przeciez pracuja!!!!! Ostatnio gadam tylko z mama ale jej wszystkiego przeciez nie powiem:confused2:

Fanta zrób w coli :-p Pomysł na i fruuu
Różyczka ja tam mamie mówie wsio a jak nie mamie to pani psycholożce :-p
Ale to nie to samo co przyjaciółka...
Fanta ostatnio co szłam do ADMu to lało. Normalnie jak będzie susza to moge tam chodzić :-p aż się babki śmiały ;-)
No własnie te za pare groszy są za duże na to moje mini dziecko :-p Ale spoko dam rade.No bo kto jak nie ja ;-)

Wrzuciłam do piekarnika :-). Dodałam "pomysł na...soczyste żeberka" do tego dodałam troszkę miodu i wrzuciłam cebulkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-).
Różyczk@, pozazdrościć pogody :tak:. Kochana masz nas. Gadaj gadaj, żebyś tylko odcisków od klawiatury na paluszkach nie dostała :-D;-).
Bodzia, no jak kto jak tylko Ty :-D:tak:. A jak by ten taki płaszczyk przerobić, poskracać? Myślałaś nad tym, znając Ciebie to pewnie tak, ale czy można?

No właśnie Fanta nie można bo to PCV i ja się na to nie pisze.(może ktoś tam skracał) Zaraz jemy zupe i mykamy do Pepco. Tam za 18 zł cos są. Wezme największy jaki się da :-p Co by nie wygladał tak pterodaktyl buhahahahahaha

fanta wiem wiem kochana ze ma Was:tak::-) zeberka miodzio:-) zobaczysz chłop bedzie zadowolony! Ja dawno nie robiłam ale nie włacze piekarnika w tak pogode:no: Na dzis mam rybke z wczoraj a jutro planuje zrobic te kotleciki z kalafiora i szpinaku tylko mam swierzy szpinak i nie wiem jak sie do niego zabrac:confused2:

bodzia mi z mama to jakos głupio o pewnych sprawach gadac:-D Owocnych zakupów:tak:

:-D:-D:-D:-D no Bodzia dobre :tak:.
Różyczk@, co tam chłop ma wszystkim smakować :tak:.
Ja przez jakieś 3 minuty prądu nie miałam :laugh2:.
Dziecię moje spać nie ma zamiaru, a ja muszę dupsko ruszyć i ziemniaki obrać...

reklama
Do góry