reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ostatnia edycja:
Witam i ja z kawunią!;-)
Dzieeecko dało mi pospać:-D! he he. Do przedszkola nie trza się zrywać! Miooooodzio!

Tak Asienka! Udany wypad był!:tak:

Mały szaleje od 7. Starszy jeszcze gnije. Wypiję kawkę i trzeba go z wyra wywalić, bo potem po nocy będzie mi siedział.:crazy:

Fanta he he he:-D A choć wie co dziecku dolega?:-p

cześć dziewczynki
nie było mnie w weekend w domu
imieninowałam się (moja córka,moja mama i babcia)
a w niedziele wybyliśmy na zakupy ciuchowe

zaraz sobie zapodam kawusie i biorę sie za obiadosa
zupkę botwinkową
a na drugie uda kurczaka w ananasie i żurawinie

Ciasto się piecze, zmywara wstawiona, pralka tyż :-), na jakieś zakupy wypadało by się udać, tylko najpierw listę muszę zrobić, żeby kupić to co potrzebuję. Zazwyczaj jak idę bez listy, to jakieś dziwne rzeczy mi w koszyku lądują : Evil::-D:-D
Sawi, duże buziaki dla córy z okazji imienin ;-)

Hej!
U mnie dzisiaj jakos malo s[rawunków. Jutro FM czyli Inauguracja lata czy ciacho, kawa i emocje. Duzo emocji bo mamy z niej zadanie domowe. Weekend uplynąl z lustrzanka w tle.
Chłopaki polewali sie woda z weza, a ja latalam z obiektywem wycelowanym w moich panow.
Kurcze musze basenol kupic!

reklama
Ku...a! Znowu pranie uwalone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Normalnie aż się poryczałam! Taka ładna bluzka Mateusza, żółta...i cała w kropki jest:wściekła/y::wściekła/y:! Co jakiś czas puszczam 90 stopni z octem ale jak widać to gów.o daje!
A te plamy zejść nie chcą....Juz szczotką do czyszczenia paznokci ja szorowałam. Teraz zalega w vanishu. Mam nadzieję, ze odpuści choć z grubsza. Normalnie się pochlastać idzie!

Jak Wy czyścicie pralkę z tego syfu pod bębnem?

Do góry