reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ostatnia edycja:
Witam i ja z kawunią!;-)
Dzieeecko dało mi pospać:-D! he he. Do przedszkola nie trza się zrywać! Miooooodzio!

Tak Asienka! Udany wypad był!:tak:

Mały szaleje od 7. Starszy jeszcze gnije. Wypiję kawkę i trzeba go z wyra wywalić, bo potem po nocy będzie mi siedział.:crazy:

Fanta he he he:-D A choć wie co dziecku dolega?:-p

cześć dziewczynki
nie było mnie w weekend w domu
imieninowałam się (moja córka,moja mama i babcia)
a w niedziele wybyliśmy na zakupy ciuchowe

zaraz sobie zapodam kawusie i biorę sie za obiadosa
zupkę botwinkową
a na drugie uda kurczaka w ananasie i żurawinie

Ciasto się piecze, zmywara wstawiona, pralka tyż :-), na jakieś zakupy wypadało by się udać, tylko najpierw listę muszę zrobić, żeby kupić to co potrzebuję. Zazwyczaj jak idę bez listy, to jakieś dziwne rzeczy mi w koszyku lądują : Evil::-D:-D
Sawi, duże buziaki dla córy z okazji imienin ;-)

Hej!
U mnie dzisiaj jakos malo s[rawunków. Jutro FM czyli Inauguracja lata czy ciacho, kawa i emocje. Duzo emocji bo mamy z niej zadanie domowe. Weekend uplynąl z lustrzanka w tle.
Chłopaki polewali sie woda z weza, a ja latalam z obiektywem wycelowanym w moich panow.
Kurcze musze basenol kupic!

reklama
Ku...a! Znowu pranie uwalone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Normalnie aż się poryczałam! Taka ładna bluzka Mateusza, żółta...i cała w kropki jest:wściekła/y::wściekła/y:! Co jakiś czas puszczam 90 stopni z octem ale jak widać to gów.o daje!
A te plamy zejść nie chcą....Juz szczotką do czyszczenia paznokci ja szorowałam. Teraz zalega w vanishu. Mam nadzieję, ze odpuści choć z grubsza. Normalnie się pochlastać idzie!

Jak Wy czyścicie pralkę z tego syfu pod bębnem?

Do góry