AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
My caly dzien w domku, bo straszecznie wieje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiesz że ja teraz nawet nie wiem ile lat małolaty mają jak szkołe kończą,kiedyś była podstawówka,średnia i studiaSawi, to chyba normalne że się uczy . Będzie teraz zmieniała szkołę z dziennej na wieczorową, by móc mieć stałą pracę . Najgorsze jest to, że teraz będzie miała maturę.
Sol, bądź dobrej myśli a samo się jakoś ułoży ;-). Wytrwałości w tym co robisz życzę. Bo tej nigdy za mało . U mnie wczoraj był dzień gospodarczo ogarniający, nawet muffinki upiekłam, dziś za to się lenię i mam wszytko w nosie.
Asienka, zdrówka kochana dużo :-)
W ogóle dziś przychodzą mi wodę spisywać . Wczoraj tak orientacyjnie patrzyłam i ciepłą tak jak zawsze 6m naciągnęliśmy, a zimnej aż 32 . Masakra
my pościeli na niej nie wieszamy,jedynie zimą w domku i jest jak nówka sztukahejka!
my mamy taką samą rozwieszam na niej nawet dwa prania, jest fajna ale raz wystawiłam pościel na wietrze i wiatr poprzewracał no i puściły w dwóch miejscach spawy ale nadal się trzyma
Asieńka zdróweczka
ach nie popiszę, miłego dzionka!