reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No my zaliczyliśmy te zakupy. Szybko raz dwa, bo głowy urywa!

Dziewczyny ja nie mogę przestać myśleć o tym chłopcu. Jak przeczytałam, że on długo cierpiał zanim zmarł...matko, mam przed oczami biedne cierpiące ból dziecko.....:-:)-:)-:)-(

Z dwojga złego to chyba lepiej jakby ktoś mu zadał cios śmiertelny a nie, ze to biedne dziecko musiało tyle się wycierpieć......

Sawi, to chyba normalne że się uczy :-D. Będzie teraz zmieniała szkołę z dziennej na wieczorową, by móc mieć stałą pracę :tak:. Najgorsze jest to, że teraz będzie miała maturę.
Sol, bądź dobrej myśli a samo się jakoś ułoży ;-). Wytrwałości w tym co robisz życzę. Bo tej nigdy za mało :-D. U mnie wczoraj był dzień gospodarczo ogarniający, nawet muffinki upiekłam, dziś za to się lenię i mam wszytko w nosie.
Asienka, zdrówka kochana dużo :-)
W ogóle dziś przychodzą mi wodę spisywać :dry:. Wczoraj tak orientacyjnie patrzyłam i ciepłą tak jak zawsze 6m naciągnęliśmy, a zimnej aż 32 :szok:. Masakra :oo:
a wiesz że ja teraz nawet nie wiem ile lat małolaty mają jak szkołe kończą,kiedyś była podstawówka,średnia i studia
i chyba podstawówke sie kończyło mając 15 lat i jak ktoś poszedł do 3 letniej to zaraz po 18 zaczął robote
a teraz przez te gimnazjum (co nie wiem po co i na co) to dłużej sie uczą (jak dla mnie bez sensu)

hejka!

my mamy taką samą rozwieszam na niej nawet dwa prania, jest fajna ale raz wystawiłam pościel na wietrze i wiatr poprzewracał no i puściły w dwóch miejscach spawy ale nadal się trzyma :D
Asieńka zdróweczka
ach nie popiszę, miłego dzionka!
my pościeli na niej nie wieszamy,jedynie zimą w domku i jest jak nówka sztuka

Aguska, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Niespodziewankę :-D:-D:-D jest już z nami w domu. Znalazł mi Edzia i na rocznicę nic już nie dostanę <tak powiedział>. Po czym zepsuł mi humor, bo jutro ma badania i na kolejne szkolenie go wysyłają, a później jeszcze prawo jazdy na C chcą mu zrobić. Więc takie zastępstwo mam w domku teraz :-p.
:-D:-D:-D
Wybaczcie, że tak spontanicznie wpadam.
Teraz panowie moi się kąpią, a ja się zapoznaje i oswajam :-).
Krolcia, ja przeżywałam tą sprawę na początku, teraz już temu biedakowi nic nie pomoże. Oby poszli siedzieć i nie pałętali się pod nogami jak nie jaka Katarzyna W. Na od szczał takich ludzi i rodziców!
Asienka, my tyż. W Lidlu <autem> byliśmy, a tak to w domu :-(.
Sawi, no wszytko się pomieszało i dzieciaki mają rok w plecy, ale technikum trwa 3 a nie 4 lata, więc coś jest na + :-).

Ja też to przeżywałam, ale, ze tak powiem lajtowo, A teraz to, ze ten dzieciak bóg raczy wiedzieć ile czasu strasznie cierpiał rozwaliło mnie strasznie........
Zwierzaka człowiek ubije, żeby się nie męczyło a tu do czegoś takiego rodzice doprowadzili..........:no:

różyczka - jak ma mi to pomóc wyjść na trochę z domu to baaaaardzo mi się chce :-p

aguska - no niestety life is brutal :crazy:

No i znowu mnie rozkłada. Posprzątałam na błysk cały domek, teraz znajomy do nas zajrzał, ale siedzi z małżem więc mam chwilkę :-p Emilka mi się dorwała do Cookie Crisp i nie chce mi paczki oddać :-p ciekawe kiedy jej się znudzą albo ją zmuli :-p

reklama
Fanta gratuluje zwierzaka:tak: i czekam na fotki! A kiedy to małż wyjezdza znowu? Moj 8 lipca...
krolcia ja sie nie nakrecam takimi sprawami bo jest ich masa dookoła a wiem ze jak bym sie w nie zgałebiło to by mnie psychicznie przygniotło... wiec nie czytam... wole nie wiedzieć...
aguska moj sie bawi z ojcem- musze to gdzies zapisac

Ja zrobiłam nalesniczki i wszyscy pojedli:-) Olo chyba przesadził bo zjadł 3 sztuki z dzemem... :szok: To teraz mi wariuje bo ma nadmiar glukozy hehe

Do góry