reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po wizycie:tak: wyniki badan sa ok:tak: wszystkie odchyły od normy to sprawa poinfekcyjna. Do kardiologa mamy skierowanie. Wiec teraz musze załtwic wizyte.
Lece Olkowi dac zupke i bajek sie dopomina, potem lecimy na spacer bo sie nawet wypogodziło u nas.

reklama
Co do centyli to mój w 50 sie mieści czyli średniaczek:-):tak:
dziś zjadł w miarę obiad więc ma plusa:-D
My siedzimy w domu bo nawet nie chce mi sie wychodzić wieje chmurzy się co chwile a tam taka pogoda:dry:
Różyczka tak myślałam że oki wszystko:tak:

Lena wszystkiego naj naj naj dla Gai!!!!!!!!!!!
Krolcia :-D:-D
U mnie była znajoma z córą na urodzinopwych muffinkach, potem ją odprowadzilismy i zaprosiła nas na rosół:-D:-D A teraz odpoczywam....

Aga a czy ty sprawdzałaś , czy czasem po zresetowaniu kompa drugi raz nie można oddać 5 głosików?
Rano kliknęłam 5 , teraz światło mi mignęło , przez chwilę prądu nie bylo, klikam w link i ponownie oddałam 5 głosów. :-)

kochana ja czasem mogłam też kilka razy strzelić 5:tak: ale nie zawsze czyli tak średnio to dziennie sama na siebie oddawałam 10-15 głosików:-p;-):-D ciekawe czy chociaż mleko wygram mam nadzieje

reklama
krolcia chyba jutro też jeszcze cały dzień można:tak:
Różyczka ciężko stwierdzić bo nie ma żadnego rankingu i tylko jak po stronach leciałam kilku to sa lepsze ale nie wiele ich -chyba bo wszystkich stron wiadomo nie obejrzałam

mój leży już u siebie liczę że zaśnie zaraz a ja lukam na film Dlaczego Nie!

Do góry