reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia, nie szalej ;-). Okropieństwo... niestety nie pozostaje nic innego jak się przystosować do tej pogody. Ja już myślę co będziemy robić z młodym jesienią jak będzie taka szaruga :tak:.
Aguska, paranoja w czystej postaci z tą Katarzyną W. :dry:.
Siostra wczoraj miała iść na inwentaryzację sobie grosza dorobić i nie zadzwonili :wściekła/y:, a tak przez cały tydzień wydzwaniali czy na pewno będzie i czy jest zainteresowana, a jak przyszło co do czego, to cisza...
Kompletna masakra. Jak do 10 nie dostanie pieniędzy z opieki, to nie będzie mogła zapłacić czynszu, jak nie zapłaci czynszu, wyląduje znów u mnie :-( a u mnie póki co się nie przelewa i nie stać mnie na utrzymywanie jej. Ale wiadomo co odmówię. Kurczę jestem postawiona między młotem, a kowadłem aż się płakać chce.
Justa, w pepco za taką samą cenę. W Leroy Merlin też za około 30zł i w realu popatrzeć trzeba bo też są tanie :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Bry!
I u nas pogoda jesienna tylko 15 stopni:angry:
Siedzimy w domu...
Olo rozrabia- pcha łapy do akwarium...

Dałam kredki ciekawe ile sie nimi pobawi...

aguska i ja zagłosowałam 758:-)
fanta nieciekawa sytuacja z siorka!
Justa i ja widziałam ostatnio w realu jakies promocje na suszarki:tak:

A ja jestem dopiero co po @ a i tak mam nerwa!:baffled:
Dzis w planach kuchnie posprzatac to sie troche wyładuje...

U mnie też wiatr hula. :crazy:
Stojak do suszenia ubrań mi się połamał. Nie wiecie, gdzie kupić można tanio? :confused: Mąż wczoraj kupił w Realu za 29,99 zł , najtańszą, ale to takie badziewie. Nakazałam oddanie. :dry:
u mnie też wiatrzysko straszne
suszarke polecam w ikei
my mamy już 5 lat i tez przeżyła wichury,mrozy,upały i nic jak nówka
z tym że do tanich nie należy
jak znajdę w necie to podrzuce link

Bodzia, nie szalej ;-). Okropieństwo... niestety nie pozostaje nic innego jak się przystosować do tej pogody. Ja już myślę co będziemy robić z młodym jesienią jak będzie taka szaruga :tak:.
Aguska, paranoja w czystej postaci z tą Katarzyną W. :dry:.
Siostra wczoraj miała iść na inwentaryzację sobie grosza dorobić i nie zadzwonili :wściekła/y:, a tak przez cały tydzień wydzwaniali czy na pewno będzie i czy jest zainteresowana, a jak przyszło co do czego, to cisza...
Kompletna masakra. Jak do 10 nie dostanie pieniędzy z opieki, to nie będzie mogła zapłacić czynszu, jak nie zapłaci czynszu, wyląduje znów u mnie :-( a u mnie póki co się nie przelewa i nie stać mnie na utrzymywanie jej. Ale wiadomo co odmówię. Kurczę jestem postawiona między młotem, a kowadłem aż się płakać chce.
Justa, w pepco za taką samą cenę. W Leroy Merlin też za około 30zł i w realu popatrzeć trzeba bo też są tanie :tak:.
z siostrą nieciekawa sytuacja,ale wiadomo że sie nie odmówi
a ile ma lat siostra?

ja dopijam kawusie
wymaluje się,ubiore siebie i dzieci i śmigamy do centrum handlowego
pogoga jest okropna na spacerki wiec skorzystam i pojadę połazić po sklepach moze coś sobie ciekawego kupię (zawsze tak mówię i planuje a kończy się na tym że cała kase wydaje na dzieci bo coś ślicznego wypatrzę :-D )

No ja mam 12 stopni czyli jestem po środku...:-D:baffled::sorry2:
fanta kurcze no ale przekichana sprawa!!!!!!!!!ja nie moge no co za popaprany kraj!!!!i ludzie żeby młoda dziewczyna nie mogła pracy znaleźć i to jeszcze latem!!!!!&&&&&&&&;-)
Justa też słyszalam o poprawie pogody no ale zobaczymy

No właśnie mąż wczoraj zakupił w realu, ale to takie badziewie, że na jedno rozwieszenia prania i by się połamała. :baffled:

u mnie też wiatrzysko straszne
suszarke polecam w ikei
my mamy już 5 lat i tez przeżyła wichury,mrozy,upały i nic jak nówka
z tym że do tanich nie należy
jak znajdę w necie to podrzuce link
Tylko, że w naszym mieście nie ma Ikei. :no:
Nasza też taka zwykła , czerwona przeżyła z 8 lat jak nie więcej. :tak: Wynosiłam ją na dwór a na nią pościel , no i zajeździłam ją.:-p
Fanta to straszne, by młody człowiek nie mógł znależć pracy. A co z tymi po 50? Jak oni mają docipieć do emerytury?:no:

Justa, to w pepco jest to samo wykonanie więc nie masz nawet co patrzeć :tak:. To polecam LM lub Casto ;-). Są nie drogie ale dobrze wykonane i dobrej jakości. Nie mam pojęcia co ze starszymi ludźmi... Paranoja.
Aguska, na sezonówkę przy takiej pogodzie póki co nie ma co liczyć :no:

reklama
Sawi, młoda skończyła w lutym 18 lat.
Różyczk@, to masz cieplej kochana niż ja <tylko 10 stopni :baffled:>.
no to młoda dziewczyna
ale uczy sie jeszcze?
nie moze pójść do pracy stałej?

No właśnie mąż wczoraj zakupił w realu, ale to takie badziewie, że na jedno rozwieszenia prania i by się połamała. :baffled:

Tylko, że w naszym mieście nie ma Ikei. :no:
Nasza też taka zwykła , czerwona przeżyła z 8 lat jak nie więcej. :tak: Wynosiłam ją na dwór a na nią pościel , no i zajeździłam ją.:-p
Fanta to straszne, by młody człowiek nie mógł znależć pracy. A co z tymi po 50? Jak oni mają docipieć do emerytury?:no:
nie musisz w Ikei kupic
tu prosze
IKEA FROST SUSZARKA PODŁOGOWA PRANIE DO BIELIZNY (2421084683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry