reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też bym tak chciała... mój czasem poleży ale nie zaśnie za nic!
Mój też czasem poleży ale zaśnie <chyba z nudów :-D>. Do spania włączam mu muzyczkę, a ten pięknie usypia.
Asienka, pierwszy raz od 3lat spałam do 10 :-D. Nawet się wyspałam ;-). No i gdzie te gołąbki? Bo jakiś nie doleciały do mnie? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
O kurde, kierunek lotu zmieniły. Ta sie z nimi rozprawie!!! Bedzie pogadanka nawigacyjna!:-D
aguska - moj tez jak spisze muzyke czy telewizja, nie zasnie. Jesli jest wszysko glodno to poprostu w pewnym momemnie odplywa.Ja raczej jakos tak nie usypiam popoludniu, poprostu zasypia sam na lozku, jak chce!Proby polozenia sie koncza sie gilgotkami i smieszkami.

krolcia - to dobrze że z małym lepiej, a do przychodni to chyba nikt nie lubi chodzić - szczególnie jak geriatria zajmuje wszystkie krzesła ;-)

Ola - miło widzieć mamę grudniową 2010 ;-)

Justa - na twoja odpowiedzialność ;-)

Od 7 na biega wreszcie siadłam na tyłku.
A u mnie dzisiaj gyros pieczony na frytkach bo nie mam weny stać przy garach.
Upał, duszno, nie chce padać - dziewczyny podeślijcie mi trochę tych waszych burz - ja oddam słoneczko :tak:

kurcze dziewczyny u mnie nadal pada!!!!!!!!!!!
Dobrze że m już w drodze do nas to chyba mnie mobilizuje do działania:-D
Bartek zażyczył sobie obejrzenia wozów strażackich na kompie więc zaraz mu włącze:-D

reklama
Dziękujemy za przywitanie Kobietki.
Teraz się muszę wdrożyć i poznać Was co nie co.

U nas też leje dzisiaj cały dzień..Zwariować idzie.

Do góry