reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha no niestety ja go nie ogladalam, ale wiem jedno .kolezanka z KAnady mowi, ze tam nie szczepi sie tym bo odradzaja, uwazaja ja za szkodliwa

reklama
Anulka99 właśnie sobie czytam zaległe posty i widzę, że Twój starszy synek ma dokładnie 2 takie imiona jak mój misiaczek :-)

noelia Uspokoiłam swoje sumienie po Twoim krótkim wykładzie na temat grupy krwi i zjadłam pół czekolady.:zawstydzona/y: :-) :-) :-)

Ręce opadają, kiedy okazuje się, jak jesteśmy zacofani medynie do innych krajów.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no:

Shady to mnie załamałaś z tą szczepionką. Aga miała ją we wtorek. Nic się szczególnego nie działo i mam nadzieje, że tak pozostanie. Ala była szczepiona tym gównem w zeszłym roku (12 lat) i też nic jej nie było.

Wiecie co? Normalnie mozna się załamać z tym truciem ludzi przez wszystko czego sie nie tkniemy. Człowiek w dobrej wierze podaje coś dziecku, a potem okazuje się, że to trucizna. Teraz np. czytam na Onecie, że wycofują ze sprzedaży partie Bebilonu Pepti, bo podobno spowodowała zatrucie u jakiegoś dzieciaka.:szok:

Z Bebilonem Pepti nieźle się najadłam strachu. Łukaszek pije właśnie Pepti. Od razu sprawdziłam, jaką mam serię. Na sczęście inną. Ale jaka to pociecha, kiedy nie wiadomo, czy znów się nie powtórzy sytuacja.:wściekła/y:

ja tez czytałam o bebilonie, choć Maja pije NAN, ale niektóre komentarze do tego artykułu ............. :-:)-:)-( brak mi słów, tylko niepotrzebnie sie dodatkowo przed snem wkurw......., nie wiedziałam że tacy idioci żyja na tym swiecie :wściekła/y::-:)no::no2::realmad:

co do bebilonu to jak dla mnie pic na wode. Pomyslcie jakim cudem 16-miesieczne dziecko je bebilon pepti 2 - przeciez to dla niemowlat. Poza tym, rto dziecko nic innego nie jadlo??? moze czyms innym sie strulo? np. serkiem, kielbaska, najlatwiej zwalic na mleko. Alan swojego czasu jadl to mleko i nic sie nie dzialo

Jejku, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni z tą szczepionką. Niedawno przeczytałam jakąś zapowiedź w gazecie dla dzieci, że szykuje się rewolucja w żywieniu dzieci i właśnie szczepieniu. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Tylko dlaczego eksperymentuje się na maluszkach.:no: :no: :wściekła/y:

reklama
Pycha wrzuć na luz. Na pewno Majeczce nic nie jest. Prawdą jest jednak to, że można wpaść w lekką paranoje. Też się zdżażniłam, że nic nie wiedziałam że ta szczepionka to taki szajs, ale trudno - stało się. Tylko dlaczego lekarze nie informują o zagrożeniach i właściwie nie ma się prawa wyboru tak jak na Zachodzie.

Do góry