reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc, melduje sie po meczacym dniu. Mialam dzisiaj test psychologiczny, beznadziejny, prawie 4 godziny, wszystko na czas. Zadowolona nie jestem, ale pieprze to.

Noelia gratulacje wygranej. Ja niestety takiego szczescia nie mam i jeszcze nie udalo mi sie nic wygrac.

Dzisiaj zrezygnowalam ze spacerku z malym, bo wrocilam dopiero niedawno a i caly dzien deszcz leje i jest zimno, wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu.

reklama
Cześć dziewczyny! Melduje, że żyję. Niestety nie mam w ciągu dnia czasu na pisanie, bo Aga szarpie mnie za nogawkę i wyje jak siadam do komputera. Czytam jednak wszystko co piszecie. Agnieszka zrobiła się ostatnio okropna. Chce żeby cały czas poświęcać tylko jej. Jak się bawimy to wszystko jest OK. Jak tylko muszę coś zrobić, lub siadam żeby odpocząć - to od razu jest wrzask.

Noelia gratulacje. Jesteś żywym dowodem na to że warto brać udział w konkursach i można coś wygrać.

Wspolczuje Magda31 mam nadzieje, ze Aga wkrotce zmieni sie w grzeczniutka dziewczynke:tak: ;-), pewnie to taka faza.:tak:
U nas Eryk juz w lozeczku i od pol godzinki sobie smacznie spi. Troche wiec moge sie zrelaksowac:tak:

hej laseczki.....mam pytanko do dziewczyn, ktore maja dzieci roczne lub mlodsze. Bedziecie szczepic MMR???? przeciw odrze, rozyczce i swince??? bo po ostanich doniesieniach o tej szczepionce podjelam decyzje, ze Alana nie zaszczepie.

Shady - a jakie były te rewelacje, bo nie kojarzę:confused:
Magda - oby obyło się bez Supernianii:-D;-).
A mój maluch spał dzisiaj po południu aż dwie godziny. W tym czasie sąsiedzi z za ściany wiercili i przewiercili się do nas:szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:. Ale jaja, no czegoś takiego jeszcze nie było:-D. Dziurka była mała i się nie widzimy, ale wokół niej jest taki wielki odprysk:dry:.

Zuzia wczoraj byl jakis film na faktach o tej szczepionce. Powoduje ona uposledzenie, autyzm i zapalenie opon mozgowych i wiele wiele inncyh koszmarnych powiklan. Na zachodzie wiele lat temu zostala wycofana a u nas jest obowiazkowa. Ja nie bede Alana szczepic tym syfem za cholere. Tylko jedno mnie zastanawia dlaczego kazde odpady w tym farmaceutyczne ida do naszego kraju??? Ile placa naszym rzadzacym zeby wydawali odpowiednie zarzadzenia...az sie we mnie gotuje ze slosci

Zuzia :-) , normalnie az schiz mnie lapie jak o tym pomysle. Wiele dzieci mialo po tym wysokie temperatury- koszmar.

Shady kurde pierwsze slysze i nie ogladalam tego filmu,ale w pon ide do pediatry to sie jej spytam zobacze jej reakcje i odpowiedz

Magda31 mozemy podac sobie reke bo u mnie jest to samo,tylko mama nawet tata go nie interesuje jak tylko znikne mu z oczu,nawet jak ide siusiu to moje dziecko stoi pod drzwiami i placze :szok:
teraz stoi w luzeczku i wola mama mama........oczywiscie mleka nie zjadl:dry:

reklama
no własnie, ja wczoraj ogladnełam film i wpadłam w panike, bo Maja juz po tej szczepionce :-:)-:)-(, ale mineły juz prawie 2 tygodnie i nic sie nie dzieje, gdybym wiedziała prędzej też bym nie zaszczepiła :-:)-:)-( kurcze ale nie odlądałam go od poczatku :-(

Do góry