reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
DZIEN DOBEREK!
Ja juz po sniadanku, Jasio jeszcze spi.
Dzis tez mam duzo na glowie,ale prede wszystkim prasowanie- jak ja tego nie lubie.
Ale ja bedzie sloneczko to zrezygnuje z prasowania na rzecz spacerku- bo to dla malego dobre i dla mamy!
Jestem tu sama czy ktos tez wstal juz?

witam witam! my tez juz na nogach! na szczescie hubcio dal mi troszke pospac!!!!!
ale cisza byla cos ostatnio nie ma czasu na siedzenie przed kompem.....
lady rozumiem bo ma kaske do wydania to moze po sklepach lata ale reszta??????

Witam drogie panie! U mnie pogoda raczej nie zacheca do spacerków, wiec posiedzimy w domciu, a za prosowanie wezme sie popołudniu teraz mi sie nie chce

u mnie jakos nawet przyzwoicie sie zapowiada sloneczko powoli leniwie wylania sie zza chmurek! ale moze wreszcie wyjdzie i dogrzeje!!!! a przy okazji troche sniegu stopnieje........

czesc babeczki......ja tu nowa jestem :)

pozdrawiam na poczatku Was wszystkie i kazda z osobna!!!!!

u nas sliczne promyczki woadaja prze moje ( wkoncu i nareszcie) umyte okna :) :) ale ziab straszny.....-10

zmykam po kaweczke mmmmm

Moje szczescie ucina sobie małą dzemkę, po kim on ma to wczesne wstawanie o godz 6 ? A ja ide doprowadzic kuchnie to stanu urzywalnosci.

witam wszystki Mamy.
alez mialam dzis noc...o mamo. moje malenstwo zalapalo jakies paskudne zaparcie i nic nie pomoglo meczy sie do tej pory. Najgorsze jest to, ze nic nie pomaga. ani masowanie, ani herbatka rumiankowa. doslownie nic. moja lekarka zaproponowala (przez telefon) zeby ugotowac siemie lniane i wywar dodac do mleka lub herbatki. powinno pomoc. mam pytanko...ktoras z Was moze to stosowala juz???

Witam również ):):)

Ja już też po śniadanku ale jeszcze w piżamce, mała zasnęła bo dzisiaj wstała o 6.30 :):) ale teściowa ją wzieła to sobie do 8.30 pospałam :):):)

No u nas słoneczko ładnie świeci i może nawet ładnie ciepło jest ale jeszcze nie wiem :):):)

WITAJ JOASKA :):)

POZDRAWIAM

reklama
czesc halciu :)

redMayko co prawda nie stosowalam czegos takiego jak siemie, ale Kuba mial problem z zaparciami i wtedy zadzialaly czopki glicerynowe dla dzieci.....albo termometr i wazelina, wiem ze nie powinno sie tak robic, ale nie moglam patrzec jak sie maluch meczy......poza tym dziewczyny lipcowe polecaly mi plantex....podobno dziala cuda!!!!

Do góry