reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ael dolek mi już przeszedł. Dziś siedze i koty szykuje, całą kocią rodzinke :-)
Siedze szukam wykrojów i się zastanawiam tylko czy mi czasu starczy na te cuda ;-)
Dziś na obiad dla mnie i juniora zapiekanka "miotłą przez lodówke" a jutro mlode ziemniaczki, jaja i maślanka...MNIAM :-)

reklama
Nie pojechaliśmy dziś... bo mamuśka zrobiła grilla po południu. Miało być " o jednym piwie" , a skończyło się na ... kilku głębszych pomiędzy facetami. A ja ? Jestem zmęczona przeszłym i już przyszłym weekendem. Mam 2 mega zamówienia..Jedno na koniec roku , drugie na 70 urodziny :eek:
Mam doła...
Praca nie wypaliła...
Szef siory wziął na jej miejsce swoją "osobę"...
Nie dziwię się... Ciężkie czasy...
Gryzę się z mężem....

Ael &&&&&&&& kciuki aby kasiorka wpadła i żebyście kupili ten wózeczek;-)współczuje bólu

Justa kochana no szkoda z tą praca eh.... ale będzie dobrze zobaczysz;-) buziaka śle na poprawienie humoru:*

My dziś na zakupy wyjdziemy
wczoraj pół dnia u teściowej siedzieliśmy.

Hejka
Szkoda...że z pracą nie wypaliło, a jakie zamówienia dostałaś? Na obie okazje kosze czy coś innego?

U nas pada buuu:-(

A ja uszyłam królika takiego jak Ty szyjesz Justa:tak:. Ze starej pościeli, ot tak z ciekawości. Szycie w sumie nieskomplikowane ale pakowanie tego wkładu i wykończeniówka....mozolna strasznie. Mimo tego że szary i nie wykończony:sorry: na tip top, to Mati się w nim zakochał i już drugą noc z kolei śpi z królikiem he he

Krolcia - czyli miłość od pierwszego królika!!! u nas też pada!! Co tam ciekawego w Myślecinku, jak pylenie skończy się to tam wybywam na spacerek!
Justa - szkoda, takie kurna czasy tylko znajomości się liczą, a nie kwalifikacje czy doświadczenie!

Ja dzisiaj odpoczywam, sprzatam itd.
W lipcu malz na delegacje i bedzie siedzial nieco w Kolobrzegu. jak bedzie szansa do dojade do niego na kilka dni.

Hej kobitki!

Justa no szkoda, że z tą pracą tak wyszło...ale może dostaniesz więcej zamówień :-)

Krolcia zapraszam do siebie bo u nas słoneczko póki co :-)
A pokaż tego królika, jak Ci wyszedł :-)

Justa będzie dobrze :*
U mnie najgorsze w szyciu to..Pomoc dzieci :-p Szczególnie Juniora.
A obaj jak widzą, że się zabieram za szycie mają 1000 spraw do mnie :-p

reklama
HELLO

U nas pogoda fajna,nie pada,nie wieje ,słonko świeci,ale nie jest za gorąco.

Nie wyspana jestem jak diabli,
pół nocy przełaziłam,bo tak mnie bolała ręka w ramieniu,
że w pewnej chwili z tej niemocy to się poryczałam.
Wzięłam dwa prochy na raz i jakoś usnęłam,
a rano łobuziaki,mamusia pobudka
815317.gif
przed 8,
litości nie mają.
No ale dobrze że od wczoraj mam WOLNE
1237349555.gif
,
i idę dopiero na nockę w niedzielę.

Na allegro coraz lepiej,już mi się 3 aukcje licytują,kolejne w obserwacji dużo,
wczoraj na szafce,poszło mi 3 oferty
2752390508.gif

Wszędzie Euro,Euro ,jeszcze się dobrze nie zaczęło,a ja już mam dość.
z Maćka mojego to taki kibic że szok
.

Nawet zaczyna zbierać puszki po coca coli,
bo tam są piłkarze
797653.gif

Plakatów pół pokoju,teraz pozwoliłam mu ponaklejać na ścianie,
bo mają pokój przed remontem,potem nic z tego.
Szalik,czapka,jakieś bransoletki,breloczki,wszystko piłka nożna.

Dziś m.wróci z pracy,podjedziemy do kauflanda na zakupy,
a w niedziele jak pogoda dopisze,i nie będzie padało,
to jedziemy do Bałtowa.

Miłego dnia laski.

Do góry