reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena do lekarza ale już!!!
Asienka super fotki :-)
Bodzinka współczuję że tak mało Ci dali na dzieci :no:

Witam, ja siedzę i czekam aż mi podłogi wyschną :tak: na szczęście wszystko sobie zrobiłam i mogę posiedzieć :tak: Kuba w przedszkolu, M w pracy i cisza hehe :-D dzisiaj do dentysty i będę musiała po M pojechać ale mi się nie chce :sorry2: jeszcze do tego @ wczoraj w nocy przyszedł :sorry2: ach ale mam lenia :-p

reklama
A my już wróciliśmy i nawet zdążyliśmy obiad zjeść:tak::-)
U nas chłodno troche ale już lepiej niż ostatnio
mały bawi sie balonami bo po drodze mu kupiłam:-)
Kawkę już zalałam więc zaraz będę pić może któraś chętna?

ja juz troszkę lepiej!
jade zaraz po Gaje z mama do tesciów tesknie za nią bardzo miałą zostac do jutra ale ja nie moge wytrzmac!

Witam!
Wpadam na chwilke kochane i zaraz do obiadu ide ale mam prosbe wielka do Was;-)
Prosze o głosiki na prace mojego brata
tydzienjezykow.pl/letswin.php/prace/987
bardzo prosze;-)

Witajcie.
Nie mam czasu na kompa ,więc przepraszam.
Każdą wolną chwilkę poświęcam dla Kubusia i to często z małą na ręku .
Od dziś się chustujemy ,więc przynajmniej ręce wolne będą .:-D

U nas w porządku.
Mała je,śpi i rośnie.
Większych problemów z nią nie ma .
Kubuś też jest super stasrszym bratem ,a Klaudia kradnie mi małą ,żeby ją rozpieszczać :-D:rofl2:
pozdrawiam
i uciekam do głodomorka ,bo już się budzi ...:rofl2:

Witam!
Wpadam na chwilke kochane i zaraz do obiadu ide ale mam prosbe wielka do Was;-)
bardzo prosze;-)
Głosik oddany. Braciak Twój ma już 42 głosy ;-).
Daj znać co i jak później z tym konkursem.
Widzę, że nam się konkursowo zrobiło :-D.
Lena, to dobrze, że z Tobą już lepiej.
Asieńka, foty już widziałam :-). Pełna profesja :tak:
Agusia, jak mi się luźniej w domu zrobi, to zaklikam ;-).
As, super że się odzywasz :tak:. Mała daje Ci pospać? 3majcie się ciepło i uściski dla dzieciaków.
Póki co jestem z Wami z doskou.
Młody mój leżakuje, siska do roboty pognała biedna o 23 kończy. Na jutro umówiła się już obejrzeć pokój z jakąś dziewczyną. Zobaczymy jak to wszytko się ułoży ;-).
Pomidoróweczka się pichci :-), pogoda zdechła jak była tak jest...
Teście mają na kawę wpaść, bo wyjeżdżają na długi week.
Jakoś u mnie leci, pomalutku i do przodu.
Jeszcze raz bardzo proszę o klikanie w link konkursowy. Z góry DZIĘKUJĘ!
P.s. Dziś dzień całowania :-D:-D:-D:rofl2:

bardzo prosze;-)
Mnie się nie wyświetla żaden obrazek :sorry2: , ale wpisałam kod . :tak:
As super!

A mi głowa pęka już od tych wściekanek moich dzieci. :crazy: Chętnie bym całą trójkę komuś na tydzień podrzuciła. :wściekła/y:

Przypomniało mi się , że Julii koszyczek do sypania kwiatków uległ zniszczeniu w szafie. No i trzeba było nowy zrobić. Ale się pokulam igłą. :crazy:

Czekam tylko na męża , zjemy II danie i jedziemy na basen. Chociaż godzinkę w spokoju poleżę w bąbelkach. :dry:

A jutro wyjeżdżamy do teściów, zostajemy do niedzieli. :-p Mąż z teściem u szwagra w nowym mieszkanku instalację elektryczną będą robić. :tak: A ja sobie posiedzę z dziećmi na garnuszku u teściowej. ;-) Nawet nie będzie mi przeszkadzało to, że obiad będę musiała ugotować dla 10 osób :-p ( bo jej moje gotowanie smakuje:dry:) .;-)

Całuję Was wszystkie :**************:-D

reklama
różyczka zagłosowane;-)
fanta ja nie wiem czemu ale jak wchodze na Kubusia to nie mogę już oddać głosu bo niby już dziś oddalam mam tak od rana:confused: jak coś to jutro zagłosuje i zobaczymy;-)&&&&&& oby wszystko pomyślnie się skończyło;-) mój miał już chwile śpioszka ale sie rozbudził i nici z drzemki ach te dzieci:-D
As całuski dla Karolinki
Justa no takiej to dobrze po basenach sie wozisz:-D:-p;-)a zrelaksuj sie czasem trzeba;-):tak:

Bartek sie bawi ,u nas pogoda oki bez rewelacji ale lepsza niż wczoraj jeszcze troche i wyjdziemy z małym jeszcze do sklepu;-)

My byliśmy już w sklepie na małych zakupach w sumie ja dużo nie muszę robić zapasów bo jutro idziemy do teściowej a w piątek jak coś zrobimy sobie zakupy a ludzie w sklepach wariują dosłownie!!!!!!!!!wszystko z piłkami nawet bukiet kwiatów przystrojony piłka
confused.gif
shocked.gif
laugh.gif

Ludzie jeżdża z flagami w samochodach nawet dziś widziałam kobiete w koszulce z napisem POLSKA

Ostatnia edycja:
Do góry