Hej dziewczynki melduje się między sprzątaniem a robieniem obiadu.
Lenko Ty kochana uważaj na siebie! I przy takiej gorączce to się powinnaś szukać na IP!!!
Ale cieszę się, że lepiej :-)
Bodzia główka do góry! Tworzysz takie cuda, że odrobisz sobie trochę finansowo. Bardzo mało dostałaś na dzieciaki... Moja siostra dostała 300 zł na córę, a tatuś prowadzi warsztat samochodowy ale wtedy gdy się rozwodzili przechodził kryzys bo mało klientów. Teraz jest dobrze, ale musi siedzieć cicho bo wie, że jak coś wypali to wtedy moja siostra zasądzi o wyższe alimenty.
Także kochana głowa do góry, zawsze ktoś wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń, NIGDY NIE ZOSTANIESZ SAMA!
Aguś solidaryzuje się z Tobą, też jestem niewyspana, chociaż powoli zaczynam się przyzwyczajać do snu 4-5 h, jak Donald Trump będę
A reszcie dziewczyn życzę miłego dnia i ewentualnie zdrówka :-)
Ja korzystam póki mój ma dziś wolne, wczoraj też by miał ale wziął za kolegę służbę i przynajmniej będziemy o 90 zł do przodu z wypłatą, no i jeszcze obiecał za pomoc jakąś zabawkę dla młodego :-)
Od jutro zostajemy sami na 2 tygodnie, teściu jedzie na wschód do rodzinki, bo dawno tam nie był.
Mam stresa bo zostawia nam swoją kartę i mam presję by kupować jedzonko za najmniej ile mogę, zobaczymy jak to będzie...
No a my z P mamy nadzieję, że wypali pewien biznes jego kolegi wtedy wpadnie na trochę gotówki i kupimy porządną nową spacerówkę. Wynalazłam na allegro i się do niej masakrycznie ślinię, tak mi się podoba i jest taka jaką chce.
A jak nie pójdzie to wtedy poprosimy teścia o pieniądz i będziemy go spłacać co miesiąc :-)
Dla wnuka się zgodzi, nie ma dnia gdy małemu coś nie kupił, a tu słoiczki, a tu mleko, a to pampersy, a to chusteczki (wczoraj kupił chusteczki jakąś specjalną serię na euro i zapłacił 10 zł za 90 sztuk XD), ostatnio kupił młotek który przy uderzeniu wydaje dźwięk i jest jednocześnie fletem, a także dużą piłkę...tylko z księżniczkami XD
A ja sobie trochę cierpię...mam popuchnięte dziąsła przy 4 zębach, a przez to że kilka dni temu poparzyłam się porą z rosołu i pewnie wczoraj pękł mi pęcherze bo widzę na podniebieniu w tym miejscu kropę białą. Powoli na szczęście schodzi tylko boli to miejsce poparzone...
W ogóle muszę zrobić rajd po lekarzach, wczoraj kolega mnie "prześwietlił" i kazał mi trochę się podleczyć...o pewnych dolegliwościach wiem, a pewne mnie zaskoczyły...ehh....