reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jutro z rana wybywamy na Imprezekę Sniadanko na trawie.
Jeść ani siedzieć na trawie nie zamierzam, lecz imprezy towarzyszace mnie bardzo interesują.
Dobranoc Babeczki!

reklama
Bry!
Chłopaki leżą w wyrku, a ja pijąc kawkę wpadłam do Was :-).
Aguska, no nie da się z nim....:confused2:. U mnie 7 stopni i pizga niesamowicie :-(.
Aelreda, o bzdury, że za często z psem wychodzę, że jak mi się nudzi to powinnam, to...to....czy tamto, że niepotrzebnie ścianę malowałam, że źle kolacje zrobiłam :dry:. Wczoraj tak do usrania ok 1 znów poszłam spać, bo przestałam się w ogóle odzywać.
Lena, fajnie, że Gai podoba się trampolina :-).
Asienka, udanej imprezy na trawie, nie trawie ;-).
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie spokojny i bez nerwów czego i Wam dziewczyny życzę :tak:

Hejka;-)
I u nas zimno i wieje okrutnie. Mogę sobie jakiekolwiek wyjście póki co wybić z głowy.:-(
Trudno w ramach dnia dobroci dla dzieci:-p wyjmę im zakazane klocki i pozwolę zrobić sajgon w domu.
Gorącą kawką się raczę.

I u nas w mieszkaniu chłodno ale nie jakoś tragicznie.
Idę zastawić pranie.

=====
Dostały dzieci skrzynie z klockami i ciiiisza...spoooookój he he

Ostatnia edycja:
Booooooosz jest okropnie ZIMNO!!!W

Witam bryyy, użyczy ktoś ciepełka???

Fanta a ten co, pmsa przechodzi? Mój jak się tak zachowuje wrzeszczę na niego, że w szafce mam schowane podpaski, niech je weźmie i wypcha się nimi, będzie cisza.
Ja dochodzę do wniosku, że jestem jednak apodyktyczna i rzadko się kłócimy XD

Co taka pustka.;-)
Nasmażyłam stertę naleśników a tu Mateusz nie wciągnął swojej stałej porcji he he. No cóż, będziemy jeść naleśniki na kolację.:-D

Wieje, że mi doniczki przestawia na balkonie, do tego leje a na termometrze 5 stopni się zrobiło! Brrrrrrrrr

U mnie właśnie wyszło słonko ale wcześniej chwile padało.Było już 16 stopni a teraz jest tylko 10:baffled:
My po obiadku ,mały ma coś dziś apetyt:tak: i się z tego bardzo cieszę:-)
Za godzinkę do teściowej się wybierzemy:-)

reklama
My się kisimy w domu. Przestało wiać ale zrobiło się tak czarno, że zaraz pewnie walnie konkretnym deszczem!!!

Yh chyba coś pójdę z dzieciakami porobić. Jakiś wypasiony pojazd z klocków może he he:-D

Do góry