reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DZIECIOM MAŁYM I DZIECIOM DUŻYM!!

p1704201282781.gif

Bodzia zdrówka kochana, może tylko lekko Cię coś przewiało :-)

Justa suuper! Tyle zamówień :-) tylko się cieszyć :-) Ja też będę miała zamówienie na jednego królika dla chłopaka w połowie czerwca :-)

Mały męczy Toy Story nie długo kładziemy się spać a dziś sam przyniósł mi książkę żebym mu bajke przeczytała:szok: normalnie szok bo zazwyczaj to ja czytam a on robi coś tam bawi się albo wyrywa mi tę książkę żebym już nie czytała a dziś sam chciał:-)oczywiście przekładał mi strony:-D ale nawet troche słuchał:tak:;-)

Dzięki dziewczyny. Te zamówienia spadły na mnie jak grom z jasnego nieba. Będzie na rachunek za światło:tak:.
Ael spoczko, jak coś to wiesz gdzie mnie szukać.;-)
Ale jestem zmęczona. :baffled: Mieni mi się normalnie w oczach. :dry:
Aguś no widzisz, coraz mądrzejszy sie robi ten Twój maluszek. ;-)
A Fanta co dziś jakoś milczy?
I Beatki dziś nie było?

Ostatnia edycja:
Jestem. Wpadam się zameldować.
Upiekłam ciasto byłam z młodym w centrum handlowym, dostał balonika szable od pani klowna :-). Radocha jak 150 ;-).
Chłop wrócił do domu, toż to milczę, bo komputer okupuje. Już 3 razy zdążyliśmy się pokłócić :dry:. Szkoda słów, teraz wybył z psem, to piszę :-).
Spokojnego wieczora moje kochane.
Wpadać będę jak znajdę chwilkę ;-)

Justa faktycznie, te zamówienia przyszły w czasie :-) Tylko się cieszyć :-)

Fanta o co się pokłóciliście aż tyle razy?

Mój czort robi szpagaty....nie mam siły na niego normalnie XD

reklama

Hej Moje Mamusie pragnę złożyć Waszym Skarbom Wszystkiego co najlepszego, spełnienia marzeń i nadziei na lepsze JUTRO:):-)

A jak zwykle po pracy ale udało mi się mieć I zmianę wiec Gaja zaliczyła Dzien Dziecka u na s w miesice;)Nawet zadowolona;)Teraz śpi a ja wykapan Was podczytuję i mykam spac bo jutro znowu pobudka o 4,30 mam czasami tak dość, że walnęłabym wszystko i wyjechała na drugi koniec Świata(o ile jest);)
Jutro jade do teściów na noc, ponieważ się za nimi stęskniłam (a wczoraj byli u mnie):)Muszę się nagadca z teściową:)
Muszę się pochwalić, że kupilismy Gai trampolinę i jest SZAŁ!!!Wczoraj ją na siłe z niej wyciągałam:)I w ogóle tak fajnie się złożyło, że u nas w meście otworzyli salę zabaw!

Do góry