reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nasze kochane słoneczka
obchodzą dziś swoje święto :-)
Z tej okazji mamy dla Was
nie tylko życzenia,
ale i 1000 buziaczków,
bo Was bardzo mocno kochamy!
Rośnijcie w zdrowiu i miłości ;-)
Zobacz załącznik 470441Zobacz załącznik 470442Zobacz załącznik 470440
Majka Jeżowska Bo wszystkie dzieci nasze są... - YouTube

Witam się!
Zasiadam z kubkiem kawy.
Pogoda kijowa. Pada, wieje i nie nastraja.... jesień normalnie. Wymyśliłam już zajęcie dla młodego, zaraz pomoże piec mi ciasto ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
Widze, że wszystkie mamy domowe dziś na maksa..
Fanta my bedziemy piec jak go odbiore z przedszkola :-)
Ale mnie choroba wzieła..Glowa boli, nos boli buuu

Ciastuszko wstawione do piekarnika młody oblizuje mieszadła :-D

Widze, że wszystkie mamy domowe dziś na maksa..
Fanta my bedziemy piec jak go odbiore z przedszkola :-)
Ale mnie choroba wzieła..Glowa boli, nos boli buuu
Bodziu, zdrówka :*, oby Ci ta głowa przeszła.
U nas z rana padało, a teraz słonko wychodzi. Planuje się przejść z młodym do centrum handlowego, bo będzie rybka mini-mini ;-)

My wykończymy zupkę i będziemy jechali do dziadków. Muszę małego u teściów zostawić, bo mam rehabilitacje. Zapisano mi masaże. Więc będę się relaksować mam nadzieję he he.:-)

U nas też leje.:-( Ale musiałam z Amelką wyjść do sklepu, bo nici białych mi brakło , a zamówień kilka wpadło. :tak:
W imieniu swoich dzieci bardzo dziękuje za życzenia!!! :-):-):-)
Waszym szkrabom życzę szczęśliwego dzieciństwa, dużo uśmiechu i zawsze radosnych i szczęśliwych mam!!!
;-):-D:tak:

<strong>[video=youtube;FLl-ToPpYKw]http://www.youtube.com/watch?v=FLl-ToPpYKw[/video]

Bodzia
zdrówka! Ten pierwszy, cieknący katar z nosa jak woda najgorszy. :baffled:

Wy w kuchni urzędujecie a ja przed maszyną do szycia.

Przyszła dziś z rana do mnie grupka gimnazjalistów z prośbą o wykonanie kosza dużego z 24 różami ( bo tyle jest ich w klasie) .
Czy mój blog i moja skromna osoba stała się w moim miasteczku aż tak powszechna? :szok::szok::szok:
Zgodziłam się. :tak:Ale nie wiem ile im za to policzyć. :sorry2:
Jestem happy, bo sprzedałam cztery króliki, które wczoraj wystawiłam na bloga a i mam zamówienie na kolejne cztery. :shocked2:
Siedzę i szyję , póki szkraby w szkole i póki wieczór nie nadszedł, bo wieczorem ślepnę. I o pomoc proszę dzieci przy nawlekaniu nitki w okienk igły. A jeszcze nie tak dawno ( kilka lat jak z bicza strzeliło ) śmiałam się ze swojej mamy , że ona nie może celnąć. :cool2:

Justa ale Ci wpadło zamówień. Super!

Jak ktoś lubi tam kupować...
Reserved na facebook'u ma akcję. Można wydrukować sobie kupon, albo spisać nr kuponu i podać w kasie sklepu. 30% zniżki to daje na cały asortyment dziecięcy. Akcja do 3.06.

reklama
justa ale Ci wpadło!!!!!!!!super!!!!!!!!!oby tak dalej kochana:tak:zawsze sobie dorobisz;-)
krolcia dołuj mnie:-(...........;-)szkoda że przed wypłata jestem cholerka no!!!:angry:
Ale się mówi trudno i żyje się dalej:-D

U nas na chwile przestało padać ale wieje okropnie więc poszłam z małym do biedronki i kupiłam małemu troszke słodkości niech maluch choć coś ma z tego Dnia;-)
ja jeszcze troche i nastawiam kurczaczka dziś pieczonego serwuje bo Bartuś lubi

Do góry