reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo!
Jezdem
Dumne mamy, ogrodniczki i nne szalone kobiety rozpisały sie nie miłosiernie!
Ja po szkoleniu, wyedukowana, że ho ho!
Jutro zakupy, padam juz!
Dobranoc!

reklama
Właśnie wróciłam z psiakiem ze spaceru i od razu zrobiłam sobie ciepłą herbatkę.
Strasznie zimno się zrobiło :baffled:, na termometrze mam nie całe 10 stopni i przez ten okropny wiatr jeszcze zimniej być się wydaję. Słyszałyście, że w weekend ma się pogoda popsuć? :-(
Asienka, dobranoc :-)

Hejka
Witam z kawką.;-)
Fanta dzbanecznik nie bardzo pomoże na robale. Prędzej to Ty będziesz łowić muchy i go karmić:-D he he. Ja mojego tak tuczę.

Coś mały dziś upierdliwy. Beczy o byle g...o!:wściekła/y:

Witam
mały wstał o 7 a od 5 się kręcił troche popłakiwał.Jak wstał to ja siły nie miałam z nim wstać to on sie bawił obok mnie a ja kimałam i tylko zerkałam co robi.
Z chęcią bym pospała tak do 10:rolleyes2:
Idę kawkę sobie zrobić bo bez niej to chyba się nie obudzę

Witajcie!
Potworni mecze sie z alergie, nie moge wychodzić na ogród!
Tak już drugi dzien!
Wczorajsze szkolenie było ciekawym doświadczeniem i niezla nauka!

Witam się!
Krolcia, to będzie dokarmiany i już mam nawet chętnych :-D.
Aguska, marzenie... :-D:-D
Justa, myślisz, że im się uda przewidzieć pogodę na weekend? Jak burzę zapowiadają w Sz-n już tydzień :-D:-D:-D.
Asienka, pochwal się z czego Cię tak szkolili? Współczuję tej alergii bierzesz coś na nią?

reklama
Do góry