reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asienka to tak jak mój ta skróty idą:-D a teraz mi przypomniałaś że ja też robiłam test ciążowy i to była środa i to był 27maj:-D jejciu ale to minęło.....
my sie już ubieramy i wybywamy później wpadne

reklama
Witajcie, ja wpadłam w przerwie ze sprzątaniem :tak: wzięłam się za robotę żeby jutro mieć wolne :tak: teraz czekam aż mi podłogi wyschną i dalej w tany z miotłą :-) spać mi się chce i głodna się zrobiłam przez to latanie :sorry2: Kuba ogląda bajkę więc mam chwile spokoju i daje mamie posprzątać :tak: jeszcze trzeba w ciuchy wejść ale już coś nie mam siły :sorry2:

Witam
wink2.gif

Nie bylo mnie jakis czas ale wiadomo cieplo i wolalam spedzac czas na dworze a jak juz wracalam nie chcialo sie pisac
p.gif
ale jestem na bierzaco. U nas wszytsko ok, maly chodzi przy meblach, sam wstaje bez trzymania, nawet uda mi sie zrobic kilka krokow
yes2.gif
mowi mama, tata, baba, koko i gunga gunga
laugh.gif
spi kiepsko w dzien 2 x po pol godz max po 40 min. Na noc zasypia o 20 czasami 21 a wstaje o 5 od przynajmniej 2 mies wiec ledwo zyje
realmad2.gif
do tego wszedzie go pelno, wczoraj bawil sie w pokoju a ja bylam w kuchni( z pokoju wchodzi sie do kuchni)wiec mialam go na oku i nagle slysze, ze placze wioalm go a on nie przychodzi, wiec poszlam a on siezi na podlodze, palec wlzyl pod drzwi z lazienki i wyjac nie mogl. Ja prubuje nadal nic, za 3 razem sie udalo gdy lekko podnioslam drzwi. Balam sie ze paluszek zlamany ale cale szczescie tylko zdarty i czerwony
yes2.gif
Szukam pracy ale w wiekszosci mniejsc na starcie mnie skreslaja, kilka osob twierdzi ze woli kogos ze srednim wyksztalceniem
realmad2.gif
juz nawet mysle czy nie przestac wpisywac w cv studiow
sorry2.gif

Wrublik, As gratuluje;-)
Fanta widze ze Kubus sie rozgal na dobre. Mojej sasiadki mala ma 2 l 8 mies a malo co mowi
Ael u nas bylo tak samo maly od zawsze zwiercony, 3 mies temu bylismy u lekarza i z wag juz uciekal
Aguska jak czytam o TWoim Bartku widze swojego za kilka lat:-D
Beata i jak zdecydowalas sie na studia?
Bodzia bedzie dobrze jestes dobra mama wiec nie masz czego sie bac;-)

Lolo chory. A tak się cieszyłam, że w miare lajtowo przeżyje do 1, bo 100 mi została od jutra a tu zonk. Dziś musiałam ruszyc i zostało mi 40 zł.
Dziewczyny na razie to sprawa alimentacyjna. Potem będziemy składać o rozwód....

Anula witaj ;-) hehe to twój Bartuś też wiercipięta:-Dtak czytaj czytaj będziesz przygotowana na to co cię czeka:-D:-D:-D
Bodzia oj bidulek a co mu znowu jest?kaszel?katar?

A my dopiero co wróciliśmy obiad już miaam przygortowany więc właśnie wcinamy.Mały pierwszy raz miał wpadke na dworzu z siusiu tzn zawołał ale po fakcie yyy albo w trakcie bo jak podeszłam już do drzewka to mia niestety mokre spodenki ale nie było źle bo to już nie daleko domu więc go wzięłam na ręce i szybko do domu poszliśmy.W torebce miałam zapasowe spodenki i majteczki ale nie opłacało sie już go przebierać.jednak przeszedł dziś ze mna pół miasta!!!!!!i bez marudzenia:-)
do tego u nas jest Jarmark Tumski i Justa widziałam takie cuda co ty tworzysz wiklinowe wow na żywo są jeszcze ładniejsze był taki mały rowerek extra no i też były takie armatki co ty robisz

Aguśka zaziębiony, katar, kaszel, ucho. Biedny tak płakal w poradni, na cały głos a i tak godzine stalismy w kolejce :-( Jak wychodził pacjent to baby w biegu, żebym przypadkiem nie weszła przed kolejke!!!
Teraz dostał pyralginy pół i spi bida mała.

Bodzia a ty do pediatry z nim nie chodzisz?czy to jest lekarz rodzinny i przyjmuje w tym samym czasie i dorosłych i dzieci bo jak tak to bzdura totalna!!!!współczuje zdrowka dla małego.

Bodzia a nie umawiacie sie na godz? u nas sa opozienia ale zwykle max pol godz. Jak mnie wkurzaja tacy ludzie, bez przesady mogliby przepsuscic matke z chorym dzieckiem:wściekła/y:
Aguska o prosze ile maly dreptal a w spacerowce nie chce?sasiadki mala starsza 4 mies i jezdzi;-)A wpadka mala, nie ma o czym mowic:-D
A to moj lobuziak;-)
Zobacz załącznik 468170

reklama
Anula my nie korzystamy już ze spacerówki od dawna tzn tylko jak muszę ić gdzieś na prawdę daleko i szybko to wtedy owszem ale zazwyczaj staram się podjechać gdzieś autobusem załatwić sparwy a potem spacerkiem do domku idziemy:-)Muszę go jakoś wymęczyć:-D w końcu od czego ma te swoje nóżki:-D;-)
A twój Bartuś widzę duży chłopak fajny jest:-);-)

Do góry