reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam;-)
Dzisiaj równie upalnie jak wczoraj a może nawet bardziej:tak:

Asieńka to kciuki za Wasz wernisaż! Żeby wyszło wszystko jak trzeba. Na foto relację możemy liczyć?

Aga zdrowiej i wracaj do nas szybko.

Hej Kochane ja jakoś dalej przygnębiona wczorajszą informacją!Masakra!
U nas juz +25 masakra będzie!
Łazienka się robi tzn Pan ją robi:)A mąż mi napisał sms, że dobrze ze ten Pan nie ma 30 lat bo byłby zazdrosny:)hehehe ten to zawsze szuka sobie problemu:)Ja dzisiaj idę na druga zmiane;)
Aguśka wracaj!
Bodzinka żyjesz??
Ciekawe jak wróblik?

Lenka - trzym się
Aguska - wracaj do nas!

U nas upalnie, goraco i nie do wytrzymania.
Chcialam malemu wystawic basen, lecz nie wiem czy dzisiaj zdaze!

czeeeeść!
sorrry nie nadrobię co u was, u nas początek nawet całkiem znośny, ale po powrocie ze szpitala przyjechała moja mama no i całkiem nie miałam kiedy posiedzieć na bb, bo każdy wolny czas spędzaliśmy na gadaniu...

w domu ogarnąć się próbuję już który dzień i ciągle mi się nie udaje :rofl2:

ah no i nie popisałam, maluszek się zbudził, choć i tak mu wdzięczna jestem bo trochę sobie pospał i dał mamusi zjeść śniadanko :-D
miłego dzionka!

Witam!
Zasiadam z kubkiem kawy aczkolwiek tylko na chwilkę. Ot tak by dać znać, że żyję :-p.
Nie będę przeszkadzać i uciekam ;-).
Udanego dnia!
To tak jak i ja. ;-)
Wpadam i wypadam.

Lenka to przykre... :-(Filmik świetny. Zdolna i utalentowana z ciebie kobitka. :-)
Wrublik powoli , małymi kroczkami a unormujesz sobie wszystko. :tak:

Uciekam na dwór, obowiązki wzywają.

reklama
Mamunie mogę was prosić o głosiki "Lubię to" pod zdjęciem TWÓJPROJEKT | Baby VOX, Coccodrillo

Dziękuję z góry!

U nas gorąc, jak patrzę nawet za okno jest mi gorąco...
Stwierdziłam wczoraj, że ja grubas muszę sobie jakąś spódnicę kupić na lato, bo w dżinsach popylać cały czas nie będę.

Wrublik kochana witaj z powrotem! Pokaż chociaż jedno zdjęcie swojego cudeńka :-)

Do góry