reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Beata doszły kolczyki?? Bo nie wiem czy piałas i mi umkneło czy nie...
U nas sloneczko ale zimno...
Idedzis na kawe do znajomej, potem Lolka tata na noc zabiera a w niedziele impreza "Psyjdz na bajki" jest w parku to pójdziemy.Jak pogoda będzie..

reklama
Bodzinka ja też nie pamiętam czy pisałam a kolczyki doszły, dziękuję Kochana za drugą parę ale nie musiałaś :-)
Lalila to ja się wbijam na obiad do Ciebie ;-)
Asiulka współczuję z powodu babci :-(

Witam, ale pogoda słonko świeci ale wieje jak nie wiem :sorry: M śpi po służbie, Kuba je ciastka i ogląda bajkę a ja siedzę :tak: wczoraj posprzątałam więc dzisiaj mam wolne :-) na obiad spaghetti więc szybko się zrobi :tak: musiałam źle spać bo lewe ramię mnie boli i poślad :sorry: ciasto wczoraj zjadłam i nie mam nic słodkiego a robić już mi się nie chce :sorry:

My już w domku. Po spacerze i zakupach. Kupiłam przecenione hotweelsy:tak:. Będą na dzień dziecka i pod poduchę dla Mateusza, bo to lada dzień jak mu pierwszy ząbek wypadnie!:tak::-D

Witam;-)
Jestem strasznie zmęczona dzisiaj. Nie wiem co małemu ale całą noc co chwile budził się z płaczem. Ja oczywiście oczy jak 5 zł co się dzieje i tak za każdym razem zanim człowiek zaśnie po takiej pobudce... Ech.
Trzeba sobie kawkę strzelić bo inaczej nie dam rady funkcjonować.:no:

reklama
Do góry