reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asienka- fajna sprawa, też by mogli w moim mieście takie rzeczy robić
As- trzymam kciuki żeby połóg przebiegał coraz mniej boleśnie dla Ciebie

Ja dzisiaj cały dzień prawie w terenie, jutro od rana znowu bo Radek dostał dodatkowe godziny terapii. Dobrze, że już wakacje bo jestem zmęczona tym jeżdżeniem, wszystkim nam się przyda odpoczynek.
Radek odwalił dzisiaj jak wróciliśmy taki numer, że myślałam, że zemdleję...
Poszłam do drugiego pokoju segregować pranie do pralki, nagle słyszę jakieś stukanie, myślałam, że Eryk wyciąga coś ze zmywarki, zdarza mu się to więc myślę sobie, skończę swoje to go pogonie. Ale odgłosy się nasiliły więc pędem do nich a oni siedzą w najlepsze w malutkich kawałkach szkła, Radek wymyślił zabawę tłuczenia szklanki na dywanie...
Nie wiem ile to trwało...3 minuty, 5 może, ale oczywiście obydwoje się skaleczyli...do tej pory mi słabo jak sobie przypomnę ten widok...
Po takich akcjach mam dość i myśli, że nigdy nie będę mogła zostawić Radka samego w pokoju na chwilę...
Trochę depresyjny post mi wyszedł...sorki
Położę ich spać, odpocznę sobie to mi przejdzie...:)

reklama
Laila to Ci dzieci ciśnienie podniosły. Ach te nasze łobuzy. Moi też niejednokrotnie potrafią do palpitacji serca doprowadzić.

As a Ty wróciłaś widzę do życia w biegu. No żeby Ci się tam wszystko zagoiło szybko i jak należy. Trzymam kciuki.:tak:

Witajcie!
My po wszelkich wyjsciach i jestem mega padnieta.
Jutro odpoczywam, a w sobote sa targi z okazji dnia dziecko i bedzie moc atrakcji, w niedziele piknik.
Zapowiada sie cudowna pogoda.
Lenka - wpadaj, zapraszam! Pod koniec sierpnia mamy urlop a tak siedzimy w domciu!
As - dbaj o siebie AS!

Asienka to będziesz miała fajny weekend, zazdroszczę :-) ciekawa jestem co jednostka tutaj wymyśli na dzień dziecka :sorry:
Lalila to dobrze że nic poważnego się im nie stało :tak: ja to bym chyba zabiła :no: ale cóż, dzieci mają dziwne pomysły :sorry:

Widzę dzisiaj ruch nie za duży coś :tak: mnie leń dopadł, jak posprzątałam żeby mieć wolne na weekend i jak usiadłam tak siedziałam hehe :-D dobrze że Kuba się sobą zajął więc dał mi posiedzieć ;-) my już sobie leżymy, Kuba ogląda bajkę i zaraz muszę mu syrop dać bo zaczyna kaszleć jak to na wieczór i krople do nosa :tak: jutro trzeba skoczyć na zakupy bo lodówka pusta i kuzynce coś na urodziny kupić i nie wiem co :sorry: mam do Was prośbę, potrzebuję osobę która studiuje bądź dopiero co skończyła studiować fizjoterapię w Wałbrzychu, była bym bardzo wdzięczna za kontakt :tak: przez ten wiatr słaby sygnał w tv jest :confused2: uciekam coś zjeść i się kładę, spokojnej nocki życzę do jutra :-D

Hejka.;-)
Kawka już mi pachnie...
Zimno ale piękny dzień się zapowiada. Po obiadku zapewne wybędziemy:tak: Starszy w przedszkolu, młodszy rozrabia he he. Jutro sobota!!! Czyli wstawanie bez budzika! Czyli póóóźniej:tak::-)

Witajcie niemal weekendowo!
krolcia - a Ty kochana idziesz jutro na imprezke do Myslecinka, ja bym pojechala gdyby nie targi i moc otrakcji dla dzieci.

Dzisiaj sprztam i odpoczywam, odpoczywam i sprzatam.
Jestem narazie na odpoczywaniu, ale obiad i wyprane pranko krzyczy z daleka.
Bu....

Witam dziewczyny;)ja terz jestem teraz na etapie odpoczywania;D hehehe pranie sie juz kreci,dom posprzatany,obiad ugotowany a junior spi;)hehehe wiec terz buszuje na bb i katem oka zerkam na porodowke na TLC:)u mnie dzis pieeeeekna pogoda;)sloneczko pieknie swieci i ani jednej chmurki nie ma;D hehehe jak tylko maly sie obudzi to wezme go na trawe bo niestety wozek zostal w aucie a auto ma maz w pracy;/;/hehe buziaki dziewczyny dla was i waszych pociech;):*

Asienka jeszcze nie wiem. Na pewno nie na golfa:no: ale korci mnie zobaczyć te dinozaury. Jakie i ile ich jest. Jak uda mi się umówić z kimś jeszcze, żeby samemu z dziećmi nie jechać to pewnie się wybierzemy.

Witam się.

AS-Super że Karolina grzeczna dziewczynka,i śpioszek mały.
dbaj o siebie kochana,i oby szybciutko połóg zakończył się,i był jak najmniej dokuczliwy.

U nas od rana świeci piękne słoneczko.

Choć za ciepło jeszcze nie jest,
ale najważniejsze,że już nie pada,i słonko jest.
Aż się rano chce wstać z łóżka.
Maciuś w szkole jest,niebawem wraca,
Emil urzęduje w lego,i mówi że buduje stację benzynową.
M.w pracy,jeszcze,ale się musi zwolnić wcześniej,
bo o 13.30 mamy pogrzeb,a on do 14 pracuje.
Wcześniej odwieziemy chłopców do mojej mamy,i pojedziemy.

Ja od wczoraj siedzę na wolnym,
idę dopiero w poniedziałek na nocną zmianę,
powinnam w niedzielę zacząć,ale idziemy na komunię.
Komunia będzie smutna,bo w środę zmarła mama Artura,
a babcia Kubusia,który ma właśnie komunię w niedziele:(

Miłego dnia

reklama
Hej dziewuszki:)
Ja nastrój już lepszy mam:) Słonko ładnie od rana świeci, Mąż zabrał Radula na zajęcia, ja sprzątam, zaraz pranie będę wieszać i jakiś obiad trzeba wstawić...tylko nie wiem co...chyba ogórkową zrobię dla dzieci a dla nas chili con carne:D
Później oczywiście obowiązkowy spacer i plac zabaw.
I zaczynam się trochę stresować bo dzisiaj powinnam dostać @, a tu cisza jak na razie...:/

Do góry