reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadajcie, wpadajcie!
Lalila - to warsztaty organizowane przez Rodzinę Inspiruje, sa one skierowane do mam fotografujacych swoje pociechy. Uczymy sie lepiej fotografować swoje dzieci. Fajna sprawa i co ważne darmowe sa to zajęcia.W
niedziele ide na piknik orgazizowany przez Rodzinkę Inspiruje.

Postaram sie niebawem wrzucić kilka moich fot, hmm bo nasze dziewczyny znają je z FB.

reklama
DOBRANOC:-)
Mąż wyjezdza o 1-2 takze rano bedzie;)
Asienka nie omieszkam nie skorzystac:)mam nadzieje ze sie uda juz w czerwcu\:)a masz nas gdzie przenocowac??

Witam:)
U nas pogoda okropna... leje... wieje i zimno
confused8gj.gif
Ja chce lato!!!!!!!
Siedzimy dzis w domku... Wczoraj porobiłam wszystko- wysprzatałam mieszkanko, ugotowałam kopytka z sosikiem o krupniczek, poprasowałam, poprałam... takiego miałam pawera!!!!! A dzis mam troche do poczytania... a na 18 fryzjer.

Olo odkryl ostatnio samochodziki, traktorki, koparki słowem wszelkie pojazdy jeżdzace i bawi sie nimi non stop... bo wczesniej to tylko ksiazeczki i brojenie... Wiec na dzien dziecka pewno jakis pojazd mały dostanie
yes2.gif

Ostatnio zauwazyłam równiez ze moje dziecko przezywa bardzo co sie dzieje w bajce... oglada i nagle płacz jak jest jakas grozna scena (tzn jak królik czy inna postac krzyczy pomocy!!!), wczoraj mi tak przyleciał z płaczem i minka taka jakby przestarzsana, rozzalana do kuchni i nie mogłam go uspokoic. Dopiero sie uspokoil jak przewinełam kawałek bajki i wytłumaczyłam ze krolikowi nic sie nie dzieje.... Szok!

As słodka kruszynka z Karolinki:)

Ostatnia edycja:
A teraz co u nas...
DZIĘKUJEMY ZA GRATULACJE !!!!!

W miarę możliwości postaram się do Was zaglądać .
Karolcia to cudowne dziecko.
Wczoraj i dziś przespała już calutką noc .
Ostatnie karmienie ok północy i rano o 8 musiałam ją wybudzać ,bo ona smacznie spała ,a mnie już piersi masakrycznie bolały :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Obudziłam ją rano,przebrałam ,utuliłam i śpi do tej pory. :-):-):-)
Jest naprawdę grzeczniutka i przekochana.
Jak zapłacze 3-4 razy na dzień to wszystko .
Karmi się nadal długo ,bo średnio od godziny do półtorej ,ale przerwy między karmieniami mamy po 3,5 -4 godziny .
Byle tak dalej ,a będzie super ;-):-):-):-)

Ze mną jest gorzej.
Połóg przebiega różnie .
Już mi się wydawało,że będzie dobrze ,bo bóle brzucha ustąpiły ,krwawienie zmalało.
Niestety sytuacja domowa zmusza mnie do wyjść z domu i jeżdzenia autem po Kubusia .
Wiąże się to z przenoszeniem małej w foteliku samochodowym co w konsekwencji powoduje wzmożone krwawienie i bóle brzucha .
Strasznie ciągną mnie te wewnętrzne szwy,ale jakoś daję radę .
To tyle na dziś .
Zajrzę do Was w wolnej chwili.
pozdrawiam

reklama
As z czasem będzie lepiej Kochana :-) super że Karolinka grzeczna :-D

Witam, słonko świeci ale strasznie wieje :sorry: M na służbie, Kuba je kanapki i ogląda bajkę a ja czekam aż pranie mi się skończy kręcić :tak: trzeba by było skoczyć do sklepu ale jak tak wieje nie będę z Kubą wychodzić bo w nocy znowu miał gorączkę :sorry: w sobotę mamy jechać do mojej kuzynki na 30stkę ale nie wiem czy pojadę jak Kuba chory :sorry: no ale zobaczę jak to będzie :tak: idę wziąć tabletkę bo znowu głowa boli przez to ciśnienie :confused2:

Do góry