reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczeta;)
ja wlasnie polozylam mlodego spac wiec korzystam i buszuje na BB;)hehe u mnie pogoda tez brzydka;/pochmurno i strasznie wieje;/leki ktore lekarka przepisala malemu wydaje mi sie ze dzialaja bo co prawda biegunka nadal jest ale juz rzadziej.kaszel tez ustepuje i wysypka znika;)tak wiec kamien z serca;)pozdrawiam was i zycze wam slonecznej pogody bo skoro u mnie jej niema to moze jest u was;)heheh buzka dziewczyny:*

reklama
hej Sexi Mamuśki:):-D
JA mam wolne;)hehehe jupiiiiii;):-D:-):-):-)
Wiktoria ja bym nie wytrzymałą tylko otworzyła okno i zobaczyła czy jakis złodziej się nie wdrapuje|!
Zrobiłam wczoraj krokiety dzisiaj mielone i gołabki ale najpierw Kawusia:)
Nawet wczoraj mój mąż mówił, że trafił na skarba;):cool::-D

Krolcia ale daleko nie masz do mnie zapraszam!

Bodzinka w każdej rodzinie tak jest!NIE DAJ SIĘ!!

Bry!
Witam się kochane moje.
Wybaczcie że zaniedbuję Was ostatnio ale mam kołchoz w domu :-(.
Teraz czekam na babcie, bo ma przyjechać z m-je.
W sumie, to najpierw do lekarza jedzie a później do mnie :-).
Byłam dziś z rana na wynikach, mam podejrzenia choroby wieńcowej :dry:.
Czekam na wyniki krwi i się okaże co jest co.
Odbiór badań mam na jutro. 3majcie kciuki!
Buziaki dla Was i pociech.

hej Sexi Mamuśki:):-D
JA mam wolne;)hehehe jupiiiiii;):-D:-):-):-)
Wiktoria ja bym nie wytrzymałą tylko otworzyła okno i zobaczyła czy jakis złodziej się nie wdrapuje|!
Zrobiłam wczoraj krokiety dzisiaj mielone i gołabki ale najpierw Kawusia:)
Nawet wczoraj mój mąż mówił, że trafił na skarba;):cool::-D

Krolcia ale daleko nie masz do mnie zapraszam!

Bodzinka w każdej rodzinie tak jest!NIE DAJ SIĘ!!
Hehe ja teściową obudziłam :-D:-D a że aż tak strasznie się bałam ,to zadzwoniłam na telefon :-D:-D:-D:-D:-D.Pierwsze mnie teściowa wyśmiała,a jak znowu zaczęło się to mi uwierzyła.Ale na szczęście już później się uspokoiło .A z teściową poszłyśmy na dół posprawdzać czy tam nikogo nie ma.

Fanta kciuki zaciśnięte

fanta- kciuki zaciśnięte za pomyślny wynik!
lena- dobrze, że Mąż docenia swoją kobietę:)
A ja zaraz zbieram towarzystwo i idziemy do sklepu po składniki na ciasteczka owsiane:) Dzisiaj w ramach rozrywki będzie pieczenie:) Czekam tylko aż Eryś się obudzi...w ogóle to muszę się pochwalić bo jestem z niego dumna...kupiliśmy niedawno łóżko piętrowe i nauczył się chodzić ładnie spać, dzisiaj pierwsza drzemka dzienna w łóżku i bez żadnych problemów:)
Chrapie już dwie godziny:)

Witajcie kochane.:-):-):-):-)
Mam dziś chwilkę ,więc zaglądam pochwalić się swoim małym -wielkim CUDEM.
Przypominam ...
Karolinka Julia - ur.w moje 36 urodziny 28.04 2012 3700 g szczęścia i 56 cm miłości :-D:-D:-D

Załączniki

• 20120504128.jpg
    20120504128.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 43
As śliczna jak nie wiem :-D jeszcze raz gratulację :-) a Ty jak się czujesz?
Ale jak Wam zazdroszczę tego sadzenia, też bym chciała chociaż jak nie mam weny do plewienia potem itd :sorry2:

Witam, ale się zimno dzisiaj zrobiło brrr :dry: Kuba się bawi, właśnie zjadł zupkę, M w robocie a mi się spać chce przez tą pogodę :sorry2: a zapowiadali ciepło hehe ciekawe gdzie chyba na równiku :-) dzisiaj na obiad mam zamiar zrobić schabowe zapiekane z serem i szynka, mam zamiar bo mięso dopiero wyciągnęłam i się zastanawiam czy się rozmrozi :sorry2: miałam sobie posprzątać ale mi się nie chce więc wolne :-) i tak nikt do nas nie przychodzi więc odkurzać nie trzeba :tak:

reklama
As śliczna maleńka:tak:! W końcu doczekałyśmy się zdjęć:-D. Jeszcze raz ogromnie gratuluję.

A Ty jak się czujesz po tym wszystkim? Funkcjonujesz już w miarę normalnie? Karmisz piersią?
No i jak układają się relacje rodzeństwa z maleńką?

Do góry