reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

krolcia no ja tez tak robie,że tak trochę na siłe.ale mały wtedy zaczyna histerycznie płakać i wyrywać się.ale to jest nic...niewiem jak ale w jakiś magiczny sposób mały nauczył się w wywoływać u siebie odruch wymiotny:no::szok:od kilku dni już to u niego zaobserwowałam.musze mu ten syropek z herbatka podawać.

a tak wogóle to dzień dobry;):-)u mnie brzydka pogoda;/nie pada ale jest bardzo pochmurno.mały zasypia więc mamusia ma chwilkę żeby pobuszować na BB:)hehehe
ja mam rocznego synka wiec u mnie takie prezenty jakie wy proponujecie dla swoich maluchow jeszcze odpadaja;p heheh ale cos wymysle;D
pozdrawiam wszystkie;)

reklama
Laila świecznik sie kończy :-) Jeszcze go polakierowac musze do końca i jutro Ci fotke wyśle :-)
Wiktoria pisałas, że nie wiedziałas, że szyje z ja przczytałam "nie wiedziałam, że żyjesz" :-p Przepracowanie mi na mózg pada :-p
Pan Słoń :-p
Zobacz załącznik 464679
Słonik przepiękny :-)
Toś musiała o mnie ładnie pomyśleć jak to przeczytałaś:-D
Witam z rana dnia kolejnego.;-)

Buuuro. Ble nie lubię takiej jesiennej pogody.:no:
U nas też pada i zimno
Buziaki ;* ;-)
A jak nasza Aguś? Jak minęła jej podróż? Odpoczywa? Masz z nią kontakt?:confused:

Nieeeee noooooo. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Wiki. Kupę czasu. Co tam u Ciebie? Mąż na wyjeździe? Czemu przestałaś zaglądać na BB?
Dziękuję za pochlebne słowa skierowane w moja osobę. ;-):-)

Uuuuu, a co mu ? :baffled: Coś mu zaszkodziło?

Ja tak samo robiłam.:tak:

U nas ziąb.A chciałam dziś warzywka popielić. :dry:No cóż.... przynajmniej z wami dziś trochę posiedzę. ;-)
Justa u mnie wciąż się coś dzieje.Mąż dalej prasuje za granicą,teraz przyjeżdża w niedziele i pojedzie dopiero 14 czerwca :-).Od września wybieram się do szkoły,a tak to jakoś leci.Dzieci zdrowe i rosną :-).A na BB czasem zaglądałam tylko nic nie pisałam,bo albo czasu albo weny brak.Teraz przez te pogodę jestem częściej na bb.Ale jak tylko jest pogoda to cały dzień na dworze :-)
Witam:)
U nas dzis tez zimno i pochmurno a moja mauska sobie wymysliła na dzis sadzenie warzywek:baffled: twierdzi ze lepiej w taka pogoda niz jak by miało je słonce przypiec.... Wiec zaraz sie zbieramy i jedzemy:tak: Po drodze do mamusi zajedziemy do weterynarza bo cos mi króliczek kicha:-(
Moje dziecie sobie wymysliło nowa zabawe wkładanie łapek do akwarium:sorry2: chwila nieuwagi z mojej strony i bach:sorry2: a potem mam powódz w domu... :sorry2:

Tyle u nas....

beata zdrówka dla synka!
justa no widzisz a mnie mama w grzadki zaciaga i nie ma ze zimno:baffled:
bodzinka jak tam Fifi? lepiej po wczorajszym? słonik jest poprostu SUPER!!!!!!!!!!!
wiki witaj:) ja nie pamietam bo jestem tu nowa... hehe
martusia zdrówka dla synka!
krolcia ja tak samo robiłam ale moje dziecie juz wieksze i teraz go na przekupstwo biore :-) i wypija chetnie!

Olo własnie nakarmił rybki:baffled:
Witaj :-)
Dobry
Fifi żygnal tylko razi i poza tym nic mu nie było...Pewnie mu cos siadlo na żołądku.
Nici mi się kończą buu, a kasa jutro..Przymusowy urlop :-p
Laila taki wyszedł. Pisz na priv co dalej ;-)
Zobacz załącznik 464838

Zobacz załącznik 464839

Słonik pojedzie do Krakowa, do fundacji Anny Dymnej.
A dziś się mamy spytam czy udalo jej się Panią Żyrafe puścić w świat :-p
Dzień Dziecka się zbliża to może, może ;-)
Fajnie że słonik poszedł :-) a świecznik bardzo ładny .

Witam i ja :-) w te zimną pogodę.Byliśmy w sklepie i kupiłam Martynce spodnie za 13 zł w biedronce są jak ktoś ma blisko a bardzo fajne :).Idę sobie kawę wypić,i zacząć gotować :-)
Rano jak by nie Teściowa to zaspalibyśmy do szkoły :-D:-D:-D:szok:

Bodzinka- super wyszedł, tak go sobie wyobrażałam:) Napisz na priv dane do przelewu to wyślę dzisiaj.
A mi żelazko padło:/i będzie wydatek dodatkowy teraz.
Pogoda u nas okropna, zimno i ciągle mżawka jest. Dzisiaj robię na obiad dzieciom krupniczek i pierogi leniwe, mam akurat ziemniaki ze wczoraj. A później trzeba będzie znaleźć im zajęcie jakieś bo spacer odpada, no chyba, że przestanie kropić.

W Lidlu ma być dużo fajnych rzeczy na Dzień Dziecka, powinni mieć na swojej stronie, ja wiem trochę wcześniej bo Mąż tam pracuje:)

Właśnie widze, fajne zabawki i ubrania.
Widzialam w Tv reklame i był komplet dla dzieci w narodowych kolorach, lecz nie mogę go odnależć na ulotkach.
Hm...:szok:
wiesz cos moze Lalila:-)

Asienka- nie wiem czy o to Ci chodzi, ale mają być koszulki i bluzy dziecięce w barwach narodowych od 19 maja, Mąż mówi, że o kompletach nic nie wie, chyba, że taki normalny kolorowy z nadrukami też ma być:)

Pogoda typowo babyboomowa , a was gdzie wcięło?

Właśnie wróciłam z ogródka. Poszłam wyplewić to co wzeszło. I wiecie , co? Niby cały dzień kropi a sucho jak diabli.
eek.gif

Zbieramy się zaraz na próbę.

Różyczko a wy wsadziliście warzywka?

hej dziewczynki moje kochane;)
Z| racji tego, że jutro wyjedza do nas mąż więc co ja robie???
Tak, tak siedzę w kuchni robię: KROKIETY<GOŁABKI<MIELONE NADZIEWANE PIECZARKAMI I PTASIE MLECSKO!
Dobrze, że jutro mam wolne;)Jupiiiiiiiiiiii:)
U nas ok Gaja rozrabia na całego i buszuje\!
Jest mega niegrzeczna i wszystkich bije, mam nadzieje ze jej to przejdzie;)
Ja w pracy mam lipe troche bo na 2 zmiane mam do 21.30 a szef chce zmienic do 23 i chyba bede musiała zrezygnowac z pracy:)W sobote muszę upiec w sumie to juz w piatek zaczne 4 ciasta i torta komunijnego w kształcie ksiegi!A do tego wszystkiego okres dostała;)

Justa ja posadziłam juz i mam swoja rzodkiewke i sałate;)Nie wspomne o koperku i szczypiorku:)
Ale nasadziłam za to kwiatów jak głupia;)

Ostatnia edycja:
reklama
Justa warzywka wysadzone:tak: super! Ale zmarzłam ze hej.... reszte relacji jutro bo ja padam a Olo jeszcze nie połozony i grasuje... hehe dopiero co przyjechalismy:tak:
Do jutra!

Do góry