reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki skonczyłam robic 2 rodzaje krokietów;)
Jedne z pieczarkami i serem a drufie z pieczarkami i kapusta;\)
Własnie z mezem rozmawiałam na skype i na sobote znajomi sie zapowiedzieli;0WIEC pewnie bedzie imprezka;0\

Witam;-)
Znowu dziś brzydko. Wyjść się nie da.

Woda na kawkę zastawiona.:tak:

Leeeenaaaa!!!!!! Dlaczego nie jestem Twoja najulubieńszą koleżanką i nie wpadam do Ciebie na te imprezy! Jeeny jak kusisz dobrym żarełkiem!!

Witam i ja, idę sobie kawę zrobić :-) Martynka w szkole,a Kamilek ze mną i mi przeszkadza w pisaniu :wściekła/y:.Wczoraj mnie coś straszyło,tak waliło w rynny że serce waliło mi strasznie.Nie wiem czy jakaś kuna weszła do rynny i wyjść nie mogła,ale hałasowała strasznie :szok:.

Ja już po kawce:) Rany, pogoda to nie rozpieszcza ostatnio...Ale, dzisiaj muszę już chłopaków zabrać bo mieszkanie rozniosą:)
Mąż na drugą zmianę pracuje, więc jak wyjdzie to my pójdziemy na spacer.
wiktoria- to miałaś nockę :D:D ciekawe co to było...
Kurcze,atakują mnie marsjanie, muszę lecieć::)

Ale mnie moj jeszcze mąż wkurzył...Sorki nie będe pisac bo aż sie gotuje..I on i jego mamuśka..Znowu robią problemy chrzestnej Filipka bo im sie wydaje, że ja jeżeli cos wiem to od niej a ja jeszcze rozmawiam z bratową P. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wiki dział "Sprzedam " , u nas na "Mamach będących w domu" jest dla stale udzielających się mamusiek. Jeśli tylko dlatego , by wystawić ogłoszenie w dziale "Sprzedam" zaczęłaś z nami pisać... :sorry:
W gruncie rzeczy każda mamuśka robiłaby tak jak ty. Napisała posta, dwa i mogłaby wkleić ogłoszenie.:dry:
Skasowałam Twoje poprzednie ogłoszenia, gdyż zniknęłaś z forum Babyboom. Wpadałaś tylko , by zamieścić ogłoszenie .
Udzielaj się , a pozwolę. ;-)

reklama
Wiki dział "Sprzedam " , u nas na "Mamach będących w domu" jest dla stale udzielających się mamusiek. Jeśli tylko dlatego , by wystawić ogłoszenie w dziale "Sprzedam" zaczęłaś z nami pisać... :sorry:
W gruncie rzeczy każda mamuśka robiłaby tak jak ty. Napisała posta, dwa i mogłaby wkleić ogłoszenie.:dry:
Skasowałam Twoje poprzednie ogłoszenia, gdyż zniknęłaś z forum Babyboom. Wpadałaś tylko , by zamieścić ogłoszenie .
Udzielaj się , a pozwolę. ;-)
Wiem że usunęłaś widziałam.I nie mam Ci tego za złe,bo rozumiem ze tak musiało być.Nie było mnie:sorry2: ale już jestem .I nie pisze z wami tylko dla tego żeby wystawić w dziale sprzedam :-) tylko teraz pogoda jak to nazwałaś typowo babyboom to i ja jestem :-) :-D
Bo wiadomo jak to na wsi gdy jeszcze pogoda dopisuje :-)

Edi A co słychać u As ? jak się czują ?

Ostatnia edycja:
Do góry