reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
Ja na chwilkę. Zaglądam co u Was :tak:.
Wrublik, GRATULACJE!!
Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
Ząbka, słowa i kroku.
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrągłej główki
I uścisku małych rączek​
;-)
Różyczk@,
zdrówka dla Olka. Oby szybko się poprawiło.
Bodzia, czekamy na relacje, jak Karol Ci je zda :tak:. Zdjęcia będą jakieś?
Krolcia, udanego dnia!
Aguska, Tobie również. Mam nadzieję, że i u mnie pogoda się poprawi :tak:.
Beata, nie rób mi konkurencji i nie zdychaj :-D. Do neurologa nie wybierasz się z tą głową? Bo ciągle piszesz, że głowa czy to może od ciśnienia?

Ja dziś mam brak weny przez @. Z rana już odkurzyłam, podłogi pomyłam, kawę zimną poranną dopijam i nie mam pojęcia co dalej z sobą zrobić...:cool:

reklama
Witam słonecznie mamusie :-)

hej dziewczyny
Bartek już jest zdrowy pełna dobę nie gorączkuje i nic mu nie jest
miałam iść do przychodni na kontrole ale zrezygnowałam bo nie chce go narażać na kolejne wirusy na poczekalni

No i super wieści! No i oby już nie chorował więcej :-)

Jestem choraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Łaże po blogach i choruje.....Juz pamiętam czemu został krawcową...
Polecam zabawki jako prezent na Dzień Dziecka. Będe szyła kostki edukacyjne :-)
Patrze na te cuda i WIEM, że spokojnie dałabym rade je uszyć...Jedyne co mnie ogranicza to kasa...Ile bym dała, zeby otworzyc jakąs małą firme czy sklepik i szyć, szyć, szyć....

Kochana, jak Lalila pisała, postaraj się o wsparcie z UE. Możesz też w PUPie zapytać się o pomoc na otwarcie firmy. Jest dużo możliwości, miej tylko dobry biznes plan. O ile mi wiadomo, takie rzeczy jak Ty szyjesz, znajdują kupców, bo to coś ciekawe, innego od tego co znajduje się w sklepach i co zalewa nas z zagranicy. Poza tym, to są oryginalne prace.
Poczytaj o dofinansowaniu na otwarcie firm. Przy wyższych uczelniach są organizacje, które także pomagają otworzyć własny biznes i dają część funduszy.

To Was zasypie co u mnie kwitnie:-p

O tooo miała moja mama, tak to ładnie i słodko pachniało. A przecudnie wyglądało :-)

Jest chłopiec! 4020 gram i 58cm!:-D

WRUBLIK GRATULACJE!!!!!

Bry!
Ja dzis nie spie od ok 4 rano bo Olo ma biegunke.... od wczoraj wieczorem:-( Teraz sie domaga bajek wiec zajze do Was pózniej troszke.

Zdróweczka dla Olka!

A ja jestem zapracowana ostatnio, robię trzy paczki wyprawkowe. Palce mnie bolą od zwijania pampersów grrrryy. Przynajmniej znalazłam fajny sposób na zwijanie kokard z grubych wstążek i ładnie to to wygląda hihi :-)
Skończę tort dla dziewczynki to wrzucę potem zdjęcie tortu :-)

Bodzia no to super
Krolcia ten konkurs lego jeszcze trwa?bo nie wiem gdzie moge ci te głosiki oddawać

Aguska głosiki można było oddawać do 7 maja. Teraz Z tych którzy dostali ponad 30 głosów jury wybierze najlepsze zdjęcia. Więc teraz to już tylko kciuki się przydadzą.:-D:tak:

A ja jestem wredna jednak:evil: he he. Poszłam do ogrodniczego i patrzę a mają moje ukochane cebule! Po 20 zł! No więc wzięłam 3. Lecę do obsługi i bezczelnie żerując na niewiedzy "ogrodników" pracujących przy roślinach wyśpiewałam eleborat na temat co z nimi nie tak i że należy się rabat z tego tytułu he he. No to dostałam rabat 50%! Uchachana teraz jestem niesamowicie!!!!!!!!!!! Z drugiej strony żałuję, że nie wzięłam więcej:-(.

Krolcia a co się czaic będziesz!!! Tyle kasy piechota nie chodzi :-p
Fanta no właśnie chyba fotek nie będzie bo pani od fotek się zajmuje występem :-(..Ale na Dzień Matki porobie, tez maja tańczyć :-)

Wrublik - moje gratulacje!
różyczka - zdrówka dla synka!
krolcia - hehe fajna okazja, a co tam!
Ael - zapracowana z Ciebie babka!
Dzisiaj kolejny dzień w biegu. Popołudniu zakupki!Jutro zoo!

Wpadam do Was na chwilke moje kochane:)
Olo spi:tak: troszke mu lepiej tzn biegunka triszke odpusciła bo od godz 11 do teraz nie robił kupci a zjadł zupke wiec super:tak: Bo po sniadanku bardzo go przgoniło dosłownie co 10 min:-( Biedaczek. Ale bardzo ładnie mi pije:tak: wiec nie martwie sie ze sie odwodni, badzo mu posmakował napar z suszonych jagód:biggrin2: i chyba to na razie zatrzymało biegunke. Łapie mi troche temperatury wiec pewnie jakis wirus albo bakteria sie przyczepiła...
Ale mam dzis dłuuuuugo dzien!!!!!! Ciekawe o której padne... hehe

wrublik gratuluje- bo jeszcze nie miałam okazji:biggrin2:
aguska u nas tez piekna pogoda dzis ale co z tego... a Wy korzystajcie jak mozecie!
krolcia a co to za cebule kupiłaś? Ja sie w tym roku porywam na arbuzy:-D hehe jak mi cos wyjdzie z tego to dam znac:biggrin2:
ael czekamy na zdjecia
asienka zazdraszczam tego zoo... my najblizsze z prawdziwego zdazenia mamy w Warszawie... wiec daleko
beata wspólczuje samopoczucia
bodzia a Lolo chodzi na jakis kurs? czy w przedszkolu maja zajecia z tanca?
fanta masz brak weny do czego? bo energii Ci chyba nie brakuje:-p

hej wpadam wam powiedzieć że moje dziecko znowu śpi!!!no kurczę chyba rośnie:-D:-D:-D
byliśmy na dwórku ale strasznie parno jest mały pobiegał troche no i pokazał że chce kupke więc ja go za ręke i do domu oczywiście był wrzask i pisk ale ni to co było:no: szedł za ręke zły ale nie kładł sie na chodnik i nie robił scen.dziecko mi dorasta:-D
Przyszliśmy do domu i dalej miauczał więc go wzięłam przytuliłam i o tak zasnął.
Krolcia super zrobiłam ale fakt mogłaś ich więcej wziaść;-)
Różyczka może to przez pogode zdrówka dla Olka;-)
Asienka ty jak zwykle zalatana:-Dudanej wyprawy do Zoo bo u nas Bartek był zachwycony:tak:

Krolcia dobre hehe jakbym się znała na tym to też bym tak zrobiła :-D
Różyczka to dobrze że mu lepiej, mój Kuba by nie tknął jagód :sorry2:
Asienka co tak do tego zoo latacie :confused: tak fajnie? My planujemy na wolne M pojechać do Wrocka do zoo :tak:
Fanta głowa od ciśnienia, mam to po mamie, ale mam nadzieję że nie będę miała migren jak ona, masakra wtedy była, nie raz pogotowie u niej wtedy było, ale jakoś jej przeszło i teraz tylko jak zmiana ciśnienia to obie zdychamy :dry:

Witam po południu, Kuba je loda i ogląda bajkę :-) a mnie nadal głowa boli chociaż wzięłam tabletkę :baffled: M ma dzisiaj nocne strzelanie i nie wiem o której będzie w domu :sorry2: ale za to jutro ma wolne :tak: Kuba grzeczny w przedszkolu na całe szczęście :-) zaraz coś muszę zjeść bo od rana nic nie jadłam i do sklepu bo tamaxy trzeba lecieć bo ze mnie leci jak z fontanny :eek:

Hej dziewczyny;)ja rowniez jestem mama siedzaca w domu acz kolwiek gdy tylko pogoda pozwoli to wychodze z juniorem na dwor;)teraz maly spi a ja siedze z bolem glowy i @:wściekła/y::eek:
wrubik moje gratulacje:-):-Dpiekna waga:)
różyczk@ zdrówka dla twojej pociechy.Moj od paru dni ma brzydki katar i ciagle cieknie mu z noska;/jak tylko widzi gruszke lub chusteczke to robi obrot na piecie i ucieka:-Dhahahaha on woli metode na ''zlizywanie'':eek::confused:
a co do zoo to jakis czas temu bylismy z mezem i juniorem w chorzowskim zoo a jakies 2 tyg temu moj tata nas wyciagnal tyle ze do zoo do czech do ostravy.mamy bliziutko wiec pojechalismy;)maly na widok ryczacego tygrysa zrobil swoje slynne :"uuuuuuu":D hehehe reaguje tak na psa,eskpres do kawy,motory i ost jak sie przy nim przebieralam to reakcja byla taka sama-''uuuuuu'' ale nie wiem czy sie przestraszyl czy byl zachwycony;p hehehe

reklama
Do góry