reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrublik- Gratuluję! No i jaka waga:) prawdziwy mężczyzna:)
krolcia- Ale Ty masz rękę do tych kwiatów, są jak z katalogu albo lepsze! u mnie jakoś nic nie chce rosnąć...
aguska, różyczka- My nie jesteśmy na razie na wynajmie, więc ten koszt nam odpada, ale za to spłacamy raty kredytu wziętego na leczenie Radka więc wychodzi to samo.

A ja dzisiaj zaszalałam i trochę siebie obkupiłam:), bo Mąż mi już wytykał, że zawsze jak idę coś kupić "dla siebie" to wychodzę z czymś dla dzieci:) No to kupiłam sobie spodnie, dwa topy, dwa biustonosze:) i sukienkę. Najbardziej jestem zadowolona z tego, że wszystko udało się kupić w bardzo korzystnych cenach, ale i tak mam teraz wyrzuty sumienia...ale co tam, mówię sobie, że jestem tego warta:D:D

Rabarbar na ciasto jest, jutro zrobię po południu jak wrócimy z zajęć Radkowych, Mąż usypia Eryka i zaraz idziemy robić pizzę, a później jakiś film albo pogramy w heroesów, hehe:D

reklama
Hejka.;-)
Wczoraj padłam jak metka! Poszłam oglądać porodówkę i...zasnęłam:zawstydzona/y: yyyyyy. Za to dziś wyspana dzięki temu jestem he he

Piękny dzień się dziś znów zapowiada:tak:. Pewnie po śniadanku jak co dzień wyjdziemy po małe zakupki na spacerek.
A póki co sączę kawkę.:-)

Lalila he he też tak mam. Wchodzę do sklepu z ciuchami dla wszystkich i zamiast w dział damski mój instynkt kieruje mnie zawsze na dziecięcy:-D.

Różyczko zdrówka dla Olka kurcze mój wyzdrowiał to teraz twój:sorry: buziaka mu daj od ciotki;-)może to nic poważnego

hej wpadam u nas też dziś pięknie sie zapowiada i ciepło!!!!wreszcie wyjde dziś z małym na dwór:-) bo ile to można siedzieć w domu
ide zrobić sobie kawusie

Różyczka zdrówka dla malucha!!!
Lolo pojechał z przedszkolem na festiwal taneczny. Tańczy. Dumna unosi mnie nad ziemią :-p

reklama
Wrublik gratulację Kochana :-)
Krolcia super kwiaty :tak:
Różyczka zdrówka dla małego :tak:

Witam, pogoda w końcu jakaś ładna się zrobiła ale podobno na weekend ma znowu być brzydko :sorry2: Kuba w przedszkolu, M w pracy a ja zdycham :dry: głowa pęka znowu i do tego @ :eek: no ale już mam wszystko zrobione w domu więc mam wolne do 14.30 :-D

Do góry