reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas z kasa nie było by żle gdyby nie to ze mieszkamy na stancji i praktycznie cała pensja P. idzie na czynsz i opłaty (czynsz 1180zł + ok 200zł opłat /co drugi miesiac/ a P. na reke dostaje 1400zł):-( zostaje 468zł zasiłku wychowawczego i jakies tam premie P. (ale to juz nie co miesiac)... zycie.... Dostałam dzis tel z pracy ze dostałam premie za prace w 2009r całe 192zł ciesze sie bardzo:tak: ale wiem od kolezanki ze inni dostali znacznie wiecej nawet 3000zł a ja z racji ze jestem teraz na wychowaczym dostałam jakies ochłapy... :-( I chyba pojde do pracy ale legalnie nie moge bo zabiora zasiłek a na pełny etet nie mam z kim Olo zostawic. Mogłabym pracowac w nocy i weekendy.... szukam.... mam pewna mysl ale zdradze jak juz sie zdecydujemy i to wypali:tak:
Oczywiscie szukamy swojego mieszkania ale w Lublinie drogie sa ze nawet kawalerki nie kupimy:-( moze rozwiazaniem by było przeniesc sie na jakis czas do mojej mamy.... moze.... pomyslimy....

bodzia podziwiam Cie kobieto z całego serca!!!!!! Ja bym pewnie od razu do mamy zwiała...
wrublik kciuki zacisniete
laila dzieki bardzo za przepis:tak: kiedys pewno zrobie to ciasto bo uwielbiam:tak: ale na razie cos na słodkie nie mam ochoty choc jestem łasuchem...
aguska super ze Bartek juz zdrowy!
fanta jakiej rasy jest twój piesek? Jak tam sie miewa?

Olo spi... P. zaraz wróci... obiadek pachnie:-)

reklama
Wrublik czekamy na wieści :-)
Bodzinka no właśnie przecież dotacje z unii możesz dostać :tak: przelew poszedł jak go dostaniesz to adres napisałam w tytule :tak:

Witam, Kuba z przedszkola odebrany i o dziwo nie chciał iść do domu hehe :-) mi się nic nie chce, coś się zachmurzyło ale nie pada jak na razie :tak: no i tyle idę zrobić sobie herbatkę :-)

krolcia:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: o ja!!!!chyba też zacznę jakieś kwiatki kupować bo to co ty masz to cudeńka!!!!
Różyczka wiem o czym piszesz my też na stancji mieszkamy fakt mniejszy mamy czynsz ale opłaty spore:sorry: i ledwo co nam wystarcza a żeby jeszcze mój m dostawał konkretne pieniądze co miesiąc to byłoby dobrze:sorry:a szkoda gadać
trzymam kciuki za podjęcie decyzji;-)

A moje dziecie jeszcze śpi!!!!

reklama
Do góry