reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka- przyczaiłam Twoje świeczniki na blogu, superowskie są, czy przyjmujesz też indywidualne zamówienia, bo mi zależy na takim w kolorze zielono-fioletowym
Pewnie, że tak. Jakby co pisz na PW.
Dobry wieczór.
Dopiero kompa odpaliłam, kończyłam żyrafe, do tego UP, sprzatanko i spacerki z dzieciorkami.
Fifi zasnał z bułka tak go dzis wymęczyłam :-p
Ooo a to Pani Żyrafa :-pZobacz załącznik 463167Zobacz załącznik 463168

reklama
Wrublik powodzenia!Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!

BB mi coś dziś szwankowało, dopiero teraz udało mi się do was dostać. :dry:

Jestem padnięta po całym dniu biegania, załatwiania różnych dziwnych rzeczy, próbie i obowiązkach domowych.

Cholercia kasa przez palce mi przelatuje jak woda. Tu 50 zł, tam składka 60 zł. :no: Załamka.A gdzie jeszcze do ostatniego. :baffled:

Wrublik powodzenia!Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!

BB mi coś dziś szwankowało, dopiero teraz udało mi się do was dostać. :dry:

Jestem padnięta po całym dniu biegania, załatwiania różnych dziwnych rzeczy, próbie i obowiązkach domowych.

Cholercia kasa przez palce mi przelatuje jak woda. Tu 50 zł, tam składka 60 zł. :no: Załamka.A gdzie jeszcze do ostatniego. :baffled:
nic nie mów u mnie to samo
ostatnie 30 zł wydałam na nizoral bo mam taki łupież, że jak ide to za mna biało:):-D:-D:-D

laila dawaj przepis na ciacho z rabarbarem:) plis
Juz miałam isc spac ale mysle sobie jescze do was zajże:-)
I widze ze u was tez temat kasy na czasie.... ja nie wiem ze wszystko takie drogie jest:-( zyje sie od 1 do 1 :-( mnie to ostatnio bardzo przytłacza:-(
Nic to ide spac.... zajze jutro...

acha Bodzia zyrafka super!!!!!!!:-D

różyczka- ja korzystam z tego przepisu: Maślankowe ciasto z rabarbarem, pycha jeśli lubisz bardziej wilgotne, delikatne ciasto:)

Odnośnie pieniędzy to właśnie czekam na wypłatę jak na zbawienie;) Mąż dostaje ok.10 (zawsze zazdrościłam tym, którzy pierwszego, bo mają mniej czekania:)) Ja świadczenie pielęgnacyjne też w tych dniach, więc póki co lichutko, dobrze, że nas babcia trochę wczoraj poratowała i mamy pełną lodówkę.
Ale, nie ma się co przejmować, my mieliśmy brać kredyt na mieszkanie, ale z powodu Radka zrezygnowaliśmy i całe szczęście, bo na razie mamy gdzie mieszkać, a zawsze ten 1000 zostaje w kieszeni:)

Witajcie!
U nas dzisiaj pięknie i słonecznie, lecz zimno. Jutro zakupki, znów kasa pójdzie. W piatek wybieram się do zoo.
Bodzinka - jaka szalona i wiosenna żyrafka!
wrublik - trzymaj się ciepło! Czekamy na focie!
aguska - jak mały po nocy?

Zasiadam z kawką.:-)
Jak tam poranek dziewczęta?
U nas fajnie z rana. Wczoraj 4 stopnie, dziś już 9. W końcu mogłam starszego w bluzie do przedszkola puścić, bo tak to kurtka była znowu w użyciu.

Wrublik &&&&&&&&
Wczoraj poszliśmy do znajomych blok obok i fajnie spędziliśmy sobie późne popołudnie.

Witam!
Z kubkiem kawy przybywam.
Pogoda u mnie iście wiosenna i w końcu mam słonko za oknem :-), aż mi się mordka cieszy :-D:-D.
Lenia mam totalnego i jeszcze w piżamie siedzę. Trzeba się za coś wsiąść ale miło by było poleżeć w wyrku. Młody wstał dziś o 6 więc nie pospałam...
Widzę, że o pieniążkach piszecie, ja też wypłatę mam 10 ale na szczęście ten miesiąc jakiś lepszy i w lodówce coś jest :-D:-p.
Aguska, jak młody po nocce? Widziałam foty z zoo. Super!! :-)
Wrublik, pamiętaj, że jesteśmy tam z Tobą duchowo ;-).
Justa, mi dziś się BB za to tnie :confused2:

hej dziewczyny
Bartek już jest zdrowy pełna dobę nie gorączkuje i nic mu nie jest
miałam iść do przychodni na kontrole ale zrezygnowałam bo nie chce go narażać na kolejne wirusy na poczekalni
u nas też słonko świeci i 10 stopni ale ja jeszcze dziś siedze z małym w domu
lalila dzięki za przepis może i ja skorzystam
fanta ja też nadal w piżamie :-D
krolcia fajnie że popołudnie udane

co do kasy to u mnie jak zawsze cinko...
Justa mnie wczoraj też wywalało z BB:eek: a raz nawet nie mogłam sie zalogować i musiałam 15 minut czekać:eek:

reklama
Bodzinka super żyrafa :-) Kochana masz jeszcze te kolczyki dla mnie odłożone :confused: mi z głowy wypadło o nich, dzisiaj bym zrobiła przelew oki :tak:
Aguska to fajnie że już Bartek zdrowy :-)
Fanta witamy w klubie ja też mam lenia :-D

Widzę temat kasy, my mamy wypłatę 1, czekam aż zabiorą za kredyt i zobaczę ile zostanie na życie :sorry: ostatnio M miał mundurówkę było prawie 1700zł zapłaciłam za łóżko 400zł, naprawa auta 500zł i ja nie wiem gdzie jest reszta :eek: to żarcie tak podrożało że szok :no:
Witam, słonko słonko słonko przybywaj hehe :-D Kuba w przedszkolu, z ledwością go obudziłam hehe :tak: ale na szczęście bez płaczu poszedł się bawić, mam nadzieję że będzie grzeczny bo nie był w przedszkolu prawie 2msc :szok: ja herbatkę dopiłam, śniadanko zjadłam, zupkę mam ze wczoraj, teraz czekam na M aż przyjdzie ze służby żeby do prania dorzucił i na dzisiaj koniec :-) trzeba jechać do sklepu, póki Kuba w przedszkolu i nie będzie w sklepie "mama auto" i nie ma dziecka :-D

Do góry