reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry

Ja miałam dzisiaj ciekawą pobudkę:) Nie wiem jak to się stało, ale nie usłyszałam jak chłopaki wstają, Mąż już w pracy od 6, nagle jakieś śmichy chichy, więc próbuję się szybko dobudzić, otwieram oczy, i widzę że miśki moje zażywają sobie w najlepsze kąpieli w actimelach na wykładzinie przed moim nosem!:):)
Była mega kałuża, wszystko wokół brudne, nie wspomnę o ich ubraniach:/D:D
Rany, przez pierwszą chwilę myślałam, że ich zabiję:)
To są minusy łóżka piętrowego;)

Dzisiaj fajniejsza pogoda, na pewno pójdziemy na spacer, już się nie mogę doczekać, aż przyjdzie nowa spacerówka dla Eryśka, zmieniliśmy mu, bo jeździł jeszcze w takiej kubełkowej na stelażu od gondoli, a przy jego gabarytach to już było zdecydowane nadużycie....;)

Bodzinka- przyczaiłam Twoje świeczniki na blogu, superowskie są, czy przyjmujesz też indywidualne zamówienia, bo mi zależy na takim w kolorze zielono-fioletowym

reklama
Laila:-D:-D:-D
Aguska czyli idzie ku lepszemu całe szczęście. Dziwna ta choroba. Gorączka i nic więcej. I człowiek się denerwuje co się dzieje. To już chyba jakby się pojawił katar albo kaszel to by człowiek był spokojniejszy, że jakieś zapalenie gardła dziecko ma czy coś w tym stylu a tak?

My po spacerze. Mały się dotlenił i padł.

Aguska to dobrze że mały lepiej :tak:
Wrublik to daj to słońce do mnie :-)
Laila to miałaś pobudkę hehe :-D mi Kuba rano krzyczy do ucha mama nie śpij :sorry2:

Witam, pogoda jakaś dziwna :dry: pochmurno trochę, wieje i czasami słonko wyjdzie :sorry2: Kubę miałam do przedszkola dzisiaj dać ale wstałam znowu z mega bólem głowy że się ledwo ruszam :no: masakra, już mam dosyć tej pogody :dry: zupka na gazie, wczoraj posprzątałam więc mam wolne :tak: zaraz wezmę tabletkę i poczekam czy zadziała i będzie trzeba i tak wyjść do sklepu :sorry2: ależ ja mam lenia :baffled:

hej
pochwaliłam za szybko Bartka bo zupy tylko zjadł kilka łyżeczek i to z przymusu i nic już więcej nie chce:dry: ale chociaż ma coś w brzuchu
u nas słonko świeci ale my nie wychodzimy tylko jutro rano na kontrole
ja mam dziś mega lenia

reklama
Do góry