reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wrublik - trzymaj się ciepło!

My dzisiaj w ogródku buszujemy!

haha ciepła to mi akurat specjalnie nie brakuje :-D
trzymajcie się grzecznie - odezwę się raczej już po powrocie ze szpitala, jutro rano wyjeżdżam i nie jestem pewna że mi się uda tu zaglądnąć
buźka!

Wrublik trzymaj się Kochana i czekamy na wieści :-)
Asienka ale Wam dobrze że w ogródku :tak:
Aguska szkoda że nic nie je, ale grunt że pije, dawaj mu jak najwięcej pić :tak:

Witam wieczorem :-) my po sklepie, piaskownicy i rowerku :tak: nogi mi odpadają :-) głowa na szczęście przestała boleć, mam nadzieję że i jutro nie będzie dokuczać :tak: Kuba już po kąpieli i kolacji, włączyłam mu expres polarny :-) sernik na zimno zrobiłam, gary pozmywane, wykąpałam się, kolację sobie zrobiłam i w końcu usiadłam :-) jutro muszę Kubę wcześniej obudzić żeby w końcu do przedszkola poszedł hehe :-D idę zjeść, spokojnej nocki życzę :-)

Ja z doskoku do Was zaglądam i nawet nie poczytam. Młody z tatusiem bawią się autkiem a ja mam czas dla siebie i na komputer. Wyprałam dziś zagłówek w narożniku i nawet schnie. Część sypialną wypiorę jak małż wyjedzie. Mam dziś wenę na sprzątanie :-D.
Aguska, wybacz, że nie miałam czasu... kompletnie zapomniałam o kompie :zawstydzona/y:. Dobrze, że Bartkowi już lepiej :tak:.
Wrublik, 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie. Buziaki i 3maj się kochana :*
Asienka,
fajnie, że u Was pogoda dopisuje, u mnie tak jakoś w kratkę :sorry2:.
Krolcia, czytam, że i u Ciebie pogoda ładna... dajcie troszku :-D
Beata, jak zawsze zabiegana. Grunt, że głowa przeszła :tak:. Do jakiego przedszkola Kuba chodzi?

wrublik- kciukasy zaciśnięte, podziel się szybko zdjęciem rodzynka:)
aguska- dobrze, że gorączka smykowi przechodzi,też miałam taki incydent z chłopakami, zero objawów, tylko dość wysoka gorączka, z reguły 2, 3 dni i przechodziło

A my dzisiaj tylko w sklepie, bo w lodówce wiało wiatrem;) Spacerówka jeszcze nie przyszła:/...
Jutro pójdę na targ po warzywa i rabarbar, bo już najwyższa pora na ciacho z rabarbarem...mmm...pycha:)

reklama
Do góry