reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie jest to samo picie ale tylko soczki- zadna woda, ani cherbatka niewchodza w gre:-( ,moze niepic caly dzien jak mu niedam soczku:wściekła/y: a przecierz musi pic przy sztucznym mleku i pokarmach gestych
a pije i z butli i z kubeczka:tak: a niemam problemow z jedzeniem pije soczki i duzo zjada,o zeby sie nie martwie bo jeszcze ich niemamy,ale wiem ze czyszczone i pielegnowane to nic im niezaszkodzi,gorzej jak w nocy dziecko pije:szok:

a niemozecie mieszac swojego mleczka ze sztucznym zeby dzieci sie pzryzwyczajaly;-) tylko ze to butla a nie cycus bedzie

Nasz tez wszystko pieknie je, nawet po soczkach:tak: U nas zabkow tez jeszcze brak. Eryk przygotowuje sie do raczkowania, pupa w gorze i probuje, jeszcze nie siedzi sam, ale i to przyjdzie:tak: :-) Nam lekarz mowil, ze ponoc dziecko nie trzeba przepajac, poniewaz dostaje wystarczajaca ilosc plynow w pokarmach,ktore mu podajemy. Ja obserwuje jego kupki, czy sa luzne i jak na razie sa pomimo, ze prawie wogole nie chce pic. Wiec moze moj pediatra mial racje:tak:

a niemozecie mieszac swojego mleczka ze sztucznym zeby dzieci sie pzryzwyczajaly;-) tylko ze to butla a nie cycus bedzie
Już próbowałam, ale mały jest cwany i się zorientował:-D . A poza tym nie cierpię odciągać, a teraz mam już tak uregulowane karmienie, że nic nie nadbywa. Zresztą zawsze jak odciągałam, to niewiele (mam jakąś blokadę chyba;-) :-D ).

Ja jestem.
Kurczę, moje dziecię nie chce iść spać:-( . A pogoda jest na spanie, zaczęło padać i po porannym słońcu ani śladu. Dobrze że zdążyliśmy spacer zaliczyć.

No juz po zajeciach, jutro tez sie odezwe ;)

ja teraz ucze Alanka pic z bidonu ze slomka, ciut lapie, szczegolnie jak mamusia pokaze jak sie to robi, mam taki sam bidon, wiec moze mnie nasladowac.... Rozstalismy sie juz z flaszka, teraz kaszka ze zwyklego kubeczka :)

U nas kaszka i leeczko musi byc z butli:-)
Macio pospał 2 godzinki i obudził sie z nowym zapasem energi wiec lece sie nim zajac

Kunda nie martw sie, kiedys pozegna sie z butelka :) ja jak skoncze kurs to biore sie za Alanka, bedziemy nocnikowac, ciekawe ile czasu nam zajmie pozegnanie z pielucha

reklama
hej

Emi mleka z kubka za nic w świecia pic nie chce ,przekonywałam ja od wczoraj intensywnie ,ale niestety nie i koniec ,uparta jest jak nikt:wściekła/y: :no: ;-)
dobrze ze inne napoje pije z kubka i nawet juz bez dziubka ,:tak: :-D

Do góry