reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć

kunda a to trzeba na liste sie zapisywac ,no chyba ze chcesz kandydować:-) ;-)
Ja sie nie ma stałego meldunku to trzeba sie zapisac tam gdzie sie chce głosowac albo wybrac zgode na głosowanie tam gdzie ma sie stały meldunek:-) :-) :-)

Brenda wszystkiego najlepszego dla Dawidka

A takze wystkiego najlepszego dla Agnieszki Sto lat

Pycha gratulacje dla Majeczki ja tez chyba musze kupic jakis ładny nocniczek ale w Realu nie było nic ciekawego:-(

Sorbek fajnie ze jestes

reklama
Dziewczyny mam prosbe poleccie mi jakas paste do zabow dla Maciusia wczoraj kupiłam mu szczoteczke ale wiekszosc past była od 2lat. A jakich wy uzywacie????:-)

Hej

witam sorbuś ,gdzie byliscie kiedy was okradali:confused: ale pecha mieliście :baffled:

Pycha ,jak ja uczyłam Emi korzystania z nocnika(zaczełam tez po roczku) i widziałam że robi si do nocniczka i zaczyna rozumiec o co w tym chodzi ,to zaraz jej majteczki kupiłam i w domu w majteczkach już chodziła,było na poczatku sporo wpadek ,ale już pieluch w dzień nie zakładałam ,a po trzech tygodniach zaczełam na pierwsze spacery bez pieluchy chodzic i tak już jest do dziś:tak: spróbuj ,może Majeczce tez się spodoba

Kunda o ile się orientuje to tylko Colgate ma paste od 0 do 2 lat,elmeks jest od dwóch lat jest

Aga masz fajnie z tym ogromnym basenem ,chyba kiedyś widziałm zdjęcie tego parku wodnego w gazecie naszej regionalnej ,są tam palmy i takie tam:confused: chyba że nie o ten chodzi

Sa rozne parki wodne, wiec nie wiem, ktory widzialas w gazecie, ale ja sie ciesze, ze go odkrylismy, bo jest w poblizu:tak: :-)

Wlasnie maly wpierniczyl zupke kartoflanke, ktora tatus ugotowal, a teraz baraszkuje:-D Dzisiaj musimy jescze skoczyc po zakupy, bo nic w lodowce juz nie mam:szok: , pojedziemy samochodem, bo isc pieszo w ten deszcz to nie ma sensu:no:

Ja tez na basen musze się wybrac,nie taki wypasiony ,własciwie malusi ale zawsze coś ,Emi sie świetnie bawi ,a i je popływam sobie zawsze tak porzadnie do zadyszki :tak: :eek:

Kupiłam dziś Emi kubek niekapek taki większy do picia mleka ,dałam jej do spanie żeby sie do niego przekonła ,ciekawe czy wypiła mleko zaraz pójde sprawdzić.Ona jest taka spryciara ,wszystko pije z kubeczka a mleko z butelki i koniec ,jak by wypiła dziś z tego niekapka to byłby dużyyyyyyyyy sukces:tak: :szok: i szok

reklama
Do góry