reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beatko wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :-)
Gdzieś mi coś śmignęło, że dziś Beaty , ale w ciągu dnia wyleciało.:-p
Udanej imprezki.:tak:
As jak dobrze, że już masz kontakt ze światem wirtualnym. :-) Leżakujcie więc a mała niech zdrowo rośnie jeszcze przez kilka tygodni. :tak:
wrublik spoko spoko, odbijemy za rok. ;-)
Fanta oj taaak, panika była jak zniknął na chwilę FB. :-D
krolcia kropek u małego nadal brak?
Bodzinko , Ael co tam u Was?
Wrublik nie znam się na sportowych stanikach, bo ja miałam typowe dla kobiet karmiących i bardzo je sobie chwaliłam. :tak: Jeden pstryczek jedną ręką i cycuś wyłaził. :tak:
Aguśka aż milo popatrzeć jak brzdąc wcina. ja to mam nieraz wrażenie , że moja kruszyna non stop bużką ciamie i je więcej niż starszaki. :tak:
Mrok na dworze, a moje starszaki nadal na rolkach jeżdżą.

reklama
Witajcie laski.

AS cieszę się bardzo że jesteście nadal w dupaku,oby jak najdłużej.

Beata,wszystkiego najlepszego x dwa:-):-)

Dziewuszki,u nas wszystko ok.
Chłopaki zdrowi,my też.
Ostatnio zaglądam,ale weny na pisanie jakoś mi brakuje.
Rano nie chce mi się za bardzo wstawać,ale cóż siła wyższa,jak trzeba to trzeba.
Ale jeszcze jutro i weekend,nareszcie odeśpię;-)

Buziaki i miłego wieczoru.

905336.gif

DZISIAJ DZIEŃ KOBIET
WIĘC CYCKI W GÓRĘ,
I ODRZUĆ Z TWARZY
GRADOWĄ CHMURĘ.
NIECH ŻYJE CELLULIT,I KURZE ŁAPKI.
BO I TAK JESTEŚMY FAJOWE BABKI.​

2752390508.gif
2752390508.gif
2752390508.gif
2752390508.gif

905336.gif
905336.gif
905336.gif
905336.gif

166trzy.gif

Ostatnia edycja:
Też imieniny dziękuję za życzonka :-)
As to fajnie że już lepiej u Was :tak:
M w kuchni szykuje kolację a ja zaraz muszę wstać i gary pozmywać, Kubie kolację zrobić i jeszcze miałam go wykąpać ale coś za bardzo plecy mnie bolą żeby się schylać :sorry2: ale mi się nie chce, dobrze że mam na jutro obiad dla siebie i Kuby bo M ma służbę :tak: więc nie będę musiała w kuchni siedzieć ;-) może jeszcze potem zajrzę a jak nie to spokojnej nocki życzę :-)

Beata w takim razie wszystkigo naj;-) no i upojnej nocy:-p
As to dobrze że Karolinka rośnie i nadal mieszka u mamusi w brzusiu oby jak najdłużej.a już do rozwiązania będziesz w szpitalu?
reszte pozdrawiam ciepło i życzę udanej nocki;-)j
a muszę transportować moje dziecko do łóżeczka bo zasnął na podłodze:-D

reklama
Do góry