reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje duze dziecko tez zabardzo nie orientuje sie co gdzi ma:-) ale tak to juz z nimi jest Ja dzis spałam 3 godzinki i oczy sie zamykaja:szok: a tu cały dzinek przedemna

reklama
Witam! :-) za mna tez dzis nie przespana noc:wściekła/y:W nocy kilka pobudek ale i tak cala noc spala w lozeczku.Przed piata byla pobudka na calego tak wiec skoro jej sie odechcialo spac i chciala skakac po mamie na lozku to ja myk do lozeczka.Byly protesty ale po godzinie usnela...
Za oknem przebija sie slonko.Pozniej pojdziemy na spacerek i przy okazji na WYBORY!!!:tak: Trzeba zaczac glosowac a my idziemy po to zeby pewna osoba nie wygrala wiec moze nasze dwa glosy o tym przesadza:-D :-D :-D :-D Milego dnia!!!

Kunda A co ty tak krociutko spisz? :-) :-) :-)

czesc wszystkim!!!za mna skoleji noc swietna;-) mala sie budzila tylko na jedzonko i od razu spac.ok 5 tylko na dluzej sie obudzila i pewnie bylabym zla ale usmiechala sie tak szeroko jak nigdy do calego swiata ze nie moglabym nawet pomyslec o zlosci;-) :laugh2: :laugh2: rano jak wstalysmy to byla wpatrzona we mnie jak w obrazek i usmiechala sie cala buzka:-D i oczki sie jej az smialy i pierwszy raz jak ja sie usmiechnelam to ona odpowiedziala usmiechem!!!!az sie lezka szczescia kreci:laugh2: :laugh2: :laugh2: :baffled: cos sie juz nam unormowalo bo od jakiegos tygodnia budzi sie rowno o 7 i zasypia o 9,chociaz to dobre:tak: wskocze znowu pozniej do was na kawusie;-) :-)

hej kobitki

ja sie wyspałam, mała dobrze spała

kurcze tylko ten wiatr trochę szaleje za oknem, a Maja cos w nocy kaszlała, a miałam ochote pojechac troche do lasu

widzę że wczoraj wieczorkiem trochę was było, tez miałam ochote zajrzeć, ale mój Darek zasnął (po imprezie:eek:) w pokoju z kompem i nie chciałam go budzić

Pycha miałaś się z nim popluskac ,Maja chciałaby napewno rodzeństwo mieć

noelka nie żartuj sobie, ja jak na razie twardo twierdze że drugiego dzidziusia nie bedziemy miec :no:

o widze że juz wrócił album rodzinny :happy:

Iwonka bo wczoraj bylismy na imprezce u znajomych i wrocilismy o 3 a rano Macio nie pomyslał o mamusi i dalej szalec:-) Teraz jak wrociłam z kosciołka to słodko spi z tatusiem:-)
Ja na wybory nie ide bo przegapiłam:-( i nie zapisałam sie na liste:-(

Wlasnie zastanawiam sie czy by nie jechac do Reala z jednej strony mi sie nie chce a z drugiej wypadałoby...i badz tu człowieku madry

Cześć

my z meżem dzis sprzataliśmy ,jeszcze tak ładnie posprzatane nie mieliśmy:-) Emi teraz spi ,obiad już zjedzony i kawusie sączymy sobie .

Dzis ma bratowa ma przyjść ,ale ona nigdy do konca nie powie czy bedzie i my jak sierotki siedzimy i czekamy na nich ,a dziś jeszcze na pizze z kumpelum mamy iść i teraz co ja mam zrobić ,siedzieć w domu i czekac czy na pizze iść,ale chyba zrobie te drugie jak nie zadzwonią w najbliższym czasie ,strasznie wkurzające jest taki zachowanie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled:

kunda a to trzeba na liste sie zapisywac ,no chyba ze chcesz kandydować:-) ;-)

Katarzyna ,własnie tak straszą że to tyle roboty i noce nieprzespane przez pare lat ,no cuda normalnie ale ja uważam że jak matka w miare w głowie ma poukładane i nie pozwala dziecku sobie na głowe wchodzic ,to z łatwościa da sobie rade i te nieprzespane noce też przeżyje:tak:

Ja niedawno jeszcze zastanawiałm sie jak dam rade nauczyc dziecko moje samodzielnie jeść czy korzystać z nonika ,ale dziecko samo się nauczy pod okiem przyjaznej mamy ,dziecko jak gąbka wsystko chłonie i chce wszystko umiec a my mamy mu w tym pomagać i pokazywać droge

reklama
no tak, ale ja nie mam większego wyboru, bo w Gorzowie tylko Tesco jest z takich większych :-(

a zachciało mi się zakupów takich swiatecznych jak bombki, swiatełka..........., bo w ty roku chce zmienić , bo miałam na srebrno-niebiesko, a teraz chcę na kolorowo

Do góry