reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Po całym dniu pełnych nerwów, wczoraj wieczorem zaciągnęłam rodzinkę na basen, bo chciałam w bąbelkach się odstresować.
Potem szybka kolacyjka i w ciepłych łóżkach oglądanie I odcinka z nowej serii "Przepis na życie".
Już nawet sił nie miałam zajrzeć do Was. :sorry:
Bodzinko ja to Cię podziwiam.:tak: Ja wiem jak trzeba się umęczyć przy przeziębionym dziecku, ale przy astmowym i oskrzelowym to można czasem wyjść z siebie. :-(Wsparcie psychiczne u nas dostaniesz. ;-) Pisz jak masz chandrę, czy to tu , czy gdzieś na PW. :tak: Uszy do góry! Dużo zdrówka dla maluchów!:tak:
Do inhalatora jakiś specyfik dodajesz?
Fanta ja wczoraj prasowałam , było przysłać kurierem.:-D
Różyczka śnieg? :szok: Ale w marcu jak w garncu , wszystko możliwe, więc co się dziwować. :confused2:
Aga nie masz palpitacji serca po tylu kawach? Hehehe , wyobraziłam sobie ciebie i ten 15 kg worek ziemniaków. :-D
krolcia jak tam szkraby? Dokuczają? Dają w kość?
Nie wiem co to ja jeszcze chciałam...:sorry:

Aaaaa As dzwoniła, ma się lepiej. Przerwaliśmy rozmowę , bo KTG jej podłączali. Kazała przekazać, że wszystkie Was pozdrawia! :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Justa, wczoraj miałaś dużo roboty, a ja Ci pozazdrościłam i też się wzięłam :-D. Kurczę gdybym wiedziała, że mogę Ci wysłać swoje prasowanie, to bym wysłała :-D, a ja Różycze tyłek trułam i już miałam do niej się wybrać :-D;-).
Pozdrów od nas i ucałuj As.
Jakoś niby pospałam, a obudzić się nie mogę :dry:.

justa ja kawy piję dwie dziennie czasem trzy dziennie a czuję sie normalnie:tak::-D;-)
Pozdrów As od nas;-)
krolcia i jak tam chłopcy?
bodzinka jak nocka?
fanta ale dobry deserek robisz kopsnij trochę do Płocka:-D U mnie -3 więc lody sie nie rozpuszcza:-D
mały dziś pospał do 7 a potem wołał OLI OLi czyli bajka Olinek Okrąglinek no i musiałam mu włączyć na kompie:-D
Ja dziś muszę reszte posprzątać co wczoraj nie zdążyłam no i na nowo Bartka pokój bo przecież tam to wieczny bałagan

fajnie że u AS już lepiej uff...
co do deserków to mi się marzy serniczek na zimno z galaretką... mniam

a jeszcze bym wypróbowała coś takiego Babeczki nadziane budyniem o smaku czekoladowym / Ciasta do pieczenia / Ciasta / Produkty / Delecta.pl

Ale smaka narobiłaś na babeczki.
Mmmm... do kawki pyszności, jeszcze z tą płynną czekoladą w proszku :-p.
Skuszę się ale dopiero po wypłacie :-)

Aguska, bo wczoraj w lidlu byliśmy i wpadłam na pomysł jakiegoś deserku żeby głodomorą brzuszki czymś zakleić, bo ostatnio oni wiecznie głodni chodzą :dry:

reklama
No mój ostatnio też wszystko(co papierowe) lubi do wc wrzucać:-D ostatnio wziął gazetke chyba z biedronki i prawie całą mi ją wrzucił:sorry:kiedyś tylko kredka też tam wylądowała:-Dchyba przez przypadek ja wrzucił:-D:-D:-D

Do góry