reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się z rana z kawką :tak:.
Widzę, że nie mam dużo do nadrabiania :-D. Z czego bardzo się cieszę ;-):-p.
Witaj Liza, dawno Cię u nas nie było :tak:.
Aguska, koleżanka ma kolosa, bo ona i jej chłop też takie Godzille :-D:-D.
Bodzinka, mam nadzieję, że z serduszkiem wszytko będzie dobrze, co do astmy, to da się z nią żyć tak jak piszesz ;-):-). Moja siostra ma astmę i za dzieciaka, było źle a teraz w ogóle wziewów nie bierze :tak:. Ale musi uważać na pylenia, bo wiadomo dusi ją kaszel :sorry:. 3mam kciuki za dzisiejszą morfologię :tak:.
Justa, mam nadzieję, że dziś już z głową lepiej :tak:.
Asienka, od samego rana zalatana. Podziwiam.
Wrublik, Aguska, dajcie troszkę słonka, bo u mnie szaro, buro i ponuro :dry:

Fanta no z głową to u mnie dziś już ok. :-D

Ale zdążyłam się już z rana nieźle podminować jak zobaczyłam rachunek za telefon Ł. :crazy: Ma ileś tam minut darmowych i tak nauczył towarzystwo, że puszczają cynka a on oddzwania. :crazy: I z tego oddzwaniania dziś dostał mega rachunek. :wściekła/y:
Fanta a co tam u Was? Remont skończyliście z końcem tygodnia? Kiedy za dalsze prace się bierzecie?

Śnieg znikł, słonko zniknęło... U nas szaro, buro i ponuro. :tak:
Julka z Amelką w łóżku bajkę oglądają, mąż odsypia nockę , Kacper w szkole.
Idę swoją złość rozładować w kuchni. :confused2:

oj kochana przyda się to słonko bardzo!! :-D:tak::-)

Fanta no z głową to u mnie dziś już ok. :-D

Ale zdążyłam się już z rana nieźle podminować jak zobaczyłam rachunek za telefon Ł. :crazy: Ma ileś tam minut darmowych i tak nauczył towarzystwo, że puszczają cynka a on oddzwania. :crazy: I z tego oddzwaniania dziś dostał mega rachunek. :wściekła/y:
Fanta a co tam u Was? Remont skończyliście z końcem tygodnia? Kiedy za dalsze prace się bierzecie?

Śnieg znikł, słonko zniknęło... U nas szaro, buro i ponuro. :tak:
Julka z Amelką w łóżku bajkę oglądają, mąż odsypia nockę , Kacper w szkole.
Idę swoją złość rozładować w kuchni. :confused2:

W sumie robiliśmy przemeblowanie w piątek, w sobotę sprzątanie, w niedziele też, w poniedziałek poogarniałam sobie po swojemu, bo chłop zaczął mi w kuchni urzędować :eek::-). Remont przedpokoju... nie mam pojęcia kiedy będzie, puki co mamy go zaszpachlowanego, więc jest w łatki :cool2:. Będziemy fundusze zbierać, bo mamy tylko szafę i nic więcej :dry:. Więc powoli i do przodu :tak:. Mój T przez to wolne które miał zmienił całkowicie harmonogram dnia. W dzień chodzi i marudzi, a w nocy okupuje moje gg :no:. Dziwie się, że o 5:15 chce mu się wstawać. Współczuję rachunku telefonicznego. Widzę, że nie tylo kobiety kochają telefoniczne pogaduszki ;-).

Justa listonosz dotarł????????????????
Ja mam taki abonament, że mam problem z przekroczeniem ale to dlatego, że do M i do ukochanej psiapsiółki mam za darmo :-p
Przy pobieraniu był ryk, raczej wściekły, który ukoiłam cieńka kiełbaską :-p Jak ja zobaczył to w sekundzie przestał ryczeć i dalej wsuwać mięcho :-p Wyniki jutro.
Ja dzisiaj znowu calutki dzień sama z dzieciakami.
Zapomniałam co jeszcze chciałam...

Wrublik nie, kaszle strasznie ale szli na przedstawienie to go puściłam "Lampa Alladyna"..Jutro chyba w domu go zostawie..

reklama
Do góry