reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam panie!zaraz ide spac,ale musialam jeszcze przeczytac co u was nowego:tak:
Noelia - Weroniczka dorodna sztuka bo je i je bez przerwy i dzis bylysmy na wazeniu i ma 5740kg:-D
Iwonka2006 - dzieki za link!narazie nie zdazylam skorzystac ale na pewno to zrobie;-) :tak: co do prusakow to ja bardzo sie boje kazdego robaka a juz najbardziej jak ma takie dluugie i oblesne wasiska!!!!:no: :no: :no: wspolczuje serdecznie i mam nadzieje ze skutecznie dadza sie wytepic.moja mamuska miala i ma nadal bo jedni sasiedzi na caly blok nie chca sie zgodzic na dezynfekcje i tyle!a nie ma co pryskac bo oni tez maja wiec i tak z powrotem prusaki wleza do wszystkich wiec szkoda kasy:wściekła/y: ludzie sa paskudni:wściekła/y: u mamci to sie zadowowli glownie pod kasetonami!
Kunda - no no ze ci pomocnicy geodetow w glowie...;-) :-D ;-) ale popatrzec zawsze mozna,jeszcze nik z tego powodu nie zginal:-D :-D :-D
Magda31 - to fajnie ze ekg wyszlo ok,mam nadzieje ze szybko sie wszystko do konca unormuje i bedzie ok.sie dziecina pewnie troszke przestraszyla badania?czy dzielna kruszynka byla?

reklama
Moje dziecie ma zapedy sadonistyczne czyli pobudke o 5 i za nic nie chce jeszcze pospac...po kim on to ma:szok: Teraz własnie paszukuje guzików na łózku i jest bardzo zdziwiony ze sa przyczepone:-)

Iwonka wspołczuje my nie mamy takiego problemu...odpukac bo nie cierpie robali:wściekła/y:

Magda dobrze ze ekg wyszło ok

Brenda czekamy na fotki z imprezy i oczywiscie torcika

Pycha jak tam mezus, lepiej juz z okiem, jesli nie to najlepiej udac sie do okulisty

Witam:-)
Padam na pysk, bo w nocy walczyłam z moim synusiem. Na szczęście to ja byłam górą:-D. Przy drugiej pobudce odmówiłam mu cycusia i dałam smoka. bardzo mu się to nie podobało, rzucał się, co chwilę budził na nowo, potem była chwila wielkiego płaczu i troszkę uspokajania na rękach, ale powiedziałam sobie, że dam radę i w końcu mały padł. Spał do 7.30 jak nigdy - zazwyczaj budzi się ok.6.00 czasem nawet o 5.00. Dziś w nocy pewnie będzie powtórka z rozrywki:eek::baffled::dry:.

Ja też nie wiem, jak te całe prusaki wyglądają i całe szczęście, bo nie cierpię robali i pająków:dry:. Iwonka - powodzenia w walce z robalami;-).
Pycha - kuruj męża, oczy to ważna rzecz:tak:
Katarzyna - ładnie waży Twoja córcia:-). A ile miała, jak się urodziła:confused:

hej

ja na chwilke bo mój mały robal siedzi mi na kolanach i nie daje popisać

chciałam tylko powiedzieć że z okiem OK, tak mi Darek powiedział o 5:30 jak Majka jadła mleczko, a sama tego oka nie widziałam, a wiadomo jak to z chłopami, jak sama nie zobaczę to nie uwierzę

kurna co z suwaczkiem???:wściekła/y:

Witam! Co sie stalo z waszymi suwaczkami? Mi wczoraj znikl jeden kubus puchatek z podpisu ale to chyba inna ptrzyczyna....
Noc mialam okropna! Moje dziecko co chwile doslownie robilo pobudke na cyca a po 4 rano sie obudzila i nie chciaLA JUZ SPAC ALE JAKOS JA PRZETRZYMALAM NA LOZKU I PO 6 USNELA.....kOSZMAR!

chyba im sie cosik popsuło z tymi suwaczkami:-)

a ja pije sobie herbatke i mam chwile spokoju bo Macio padł. Ogladnelismy sobie dzis Kubusia i Hepalumpy wczoraj mu kupiłam...wiecie co lubie takie bajeczki:-)

Pycha - wszystkie suwaczki Lillypie nie działają, nie przejmuj się;-)
Właśnie skończyłam prasowanie - znienawidzone przeze mnie zajęcie:wściekła/y:, znowu będzie spokój jakiś czas:-p.
Jaka pogoda u Was:confused: U nas pochmurno, ale czasem wychodzi troszkę słonka i wieje. Mam nadzieję, że nie będzie padać.

reklama
mój Darek wrócił juz z pracy, bo po 14 idziemy na szczepienie :-:)-:)-(

z okiem rzeczywiscie wszystko OK :-):-):-)

a i suwaczki mi juz działają :-):-):-)

a tearz idziemy na godzinke na dworek :-):-) póki nie pada

Do góry