reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam As- mam nadzieję, że skurcze puściły i czujesz się lepiej Justa- no to fajne warunki macie, nam też niby zaproponowali coś, abonament za parę groszy, ale za to jeszcze mniejszy limit, a o to drugie chodzi:) Właśnie teraz już mam przyblokowane i strona BB ładuje się ok. 15/20 min :/ Może jeszcze powiem Mężowi żeby tam przedzwonił do nich i coś się uda wynegocjować:) Bodzinka- dobry:) oj tam wyrodna;) Ja też właśnie wysłałam Męża dzisiaj z Radkiem na zajęcia, także siedzimy sobie z Eryśkiem sami, ja jeszcze pod kołdrą:D;) Fajnie jest z jednym, taki spokój;);) Asienka- chciałam zagłosować ale nie chce załadować mi się strona:/ spróbuję jeszcze wieczorem:) może fale będą gęstsze:):D

reklama
Krolcia ja dłuuuuugo miałam znajomych głównie z forum ;-) I jakichs tam luznych ludzi, pare osób z rodziny :-p I teraz paru dodałam...I mnie tam nie nagabują :-) Nawet 100 nie mam hahahahaha. Wiecej mam na NK, bo tam mam znajomych ze szkół itp, itd ;-) I na NK gram w gierke czasem:zawstydzona/y:A poza tym na NK mam to konto praktycznie od poczatku..Raz je usunełam :-p Ale zaraz załozyłam nowe ;-) A FB to mam tak dla wybranych :-p He he he he ;-) Takie przedłużenie forum ;-) Np. nie mam w znajomych męża :-p Prawie nikogo ze szkoły :-p A fajnie mam bo np. widze nowosci z mojego sklepu gdzie kupuje rzeczowniki do decu. Lepiej sie tam gada niz na NK ;-)

Ostatnia edycja:
Asienka to jak mam zagłosować?
Krolcia ja też mam od niedawna fb i sobie chwale nie mam wielu znajomych bo to moja sprawa kogo mam:-D więc zakładaj kobito:-D:-D:-D fajnie że ból pleców mija
As współczuje trzymaj sie;-)

krolcia na początku FB to był dla mnie kosmos. :shocked2:Masz dużo opcji, tak jak na nk. Przyjmujesz znajomych, których znasz i lubisz. ;-)Masz większe pole manewru.:tak:
Laila mój mąż zwykle ofertę telefonicznie otrzymuje. Ale on już jest tak obcykany w temacie playa, że mógłby zostać konsultantem. :laugh2: To on czasem doinformowywał dzwoniących do niego konsultantów o jakiejś promocji w sieci. :tak::-D
Inne warunki przedłużenia umowy dostaniesz poprzez konsultanta, inne w biurze obsługi a jeszcze inne korzystając ze stronki play24.
No i trzeba z nimi twardo dyskutować telefonicznie:tak:.

Zmykam kopytka zrobić. :tak:
Edit.: Wchodzę na FB a tam prawie wszystkie mamuśki. :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Dopiero wstałam.
Skurcze są nadal ,ale mniejsze.
Talepanie serca i drżenie rąk również mnie nie opuszcza.
Szykujemy powoli się do tego psychiatry z młodym .
Zawiezie nad Darek ,a potem nie wiem jak wrócimy....:sorry::sorry::sorry:
Wpadnę po południu .
Trzymajcie kciuki za Kubulca ,żeby wytrzymał te 90 minut i nie odwalił jakiegoś numeru stulecia.:szok::szok::-D:-D:-D

Witajcie!:-)
U nas cd. wiatru i nieladnej pogody! Bu..
jak narazie siedzimy w domku.
Zaraz zjem moje sniadanko i ide robic obiad!:-)
Co do nk to praktycznie tam nie wchodze, wciagnal mnie bez reszty FB.:tak::-D
Mozna powiedziec, ze jest uzalezniona od FB. :-D
aguska - a jak Tobie podoba sie FB, bo Ty od niedawno jestes?:tak:

no właśnie ja jestem od niedawna i fajne to cudeńko:-D:-D:-D
jeszcze wielu rzeczy nie wiem ale sie za pewne dowiem niebawem haha

Ja jeszcze troche i też uciekam robić małemu obiad bo dla nas to później zrobie(kotlety sojowe)

Witam się
AS kochana trzymam kciuki,za dzisiejsze badania Kuby. pobrane-crop.jpg

Asieńka zagłosowane:tak:Świetny kowboj z Waszego smyka.

U nas kolejny dzień brzydkiej pogody,pada,i wieje nadal.
Mieszkanko posprzątane,pranie wstawiłam.
Zrobiłam kawkę i przyszłam do Was trochę.
Nadal walczę z allegro,kolejne aukcje sobie wystawiam,
coraz więcej osób obserwujących jest.:-).

Chłopaki urzędują w drugim pokoju.
Tu się ferie kończą,a Maciek coś smarkać zaczyna,
mam nadzieje że nic się nie wykluje,i chyba to alergiczne jest.
Podałam mu zyrtec,i zobaczymy.

Czekam na kolegę,bo ma przyjść,i wziąć nasze PIT-y do rozliczenia,
miał przyjść wczoraj,ale w biurze siedział do nocy,bo miał pilne rachunki.
Dziś weźmie, rozliczy nam pit,puści pocztą elektroniczną,
i koło środy będę miała już pieniążki na koncie z rozliczenia.:-)

Miłego dnia.

reklama
Do góry