reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta i jak mały? Ja po porodzie też miałam zastój i mi pomogła parafina :tak: ohydne to do picia ale szybko pomogło :sorry:

Justa gratuluję :-) super,a biżuteria piękna będzie Ci do twarzy :-)

Witam, ja korzystam póki Kuba śpi. Już dzwoniłam do lekarza i zapisałam go, lekarka od 11 dopiero :tak: w nocy miał aż 38.8 gorączki, dałam od razu paracetamol i po pół godzinie było już 36,8 :tak: w nocy się wypocił więc mam nadzieję że będzie dobrze i że się obejdzie bez antybiotyku :sorry: ja też bym musiała iść do lekarza z sercem i trzustką ale jakoś nie mam weny :confused2: M po służbie ale od razu w pole idzie więc zobaczę go dopiero w piątek :tak: pogoda typowo wiosenna się zrobiła, po śniegu nie ma ani śladu, chmurki na niebie raz słońce i do tego wieje :sorry: wiosna idzie trzeba zacząć okna myć po zimie i wszystko prać i na balkon hehe :-) uciekam coś zjeść na spokojnie póki mały śpi :tak:

reklama
Witam się i ja!
Justa - śliczna wygrana!
Asieńka fajnie jak możesz tak na próbę posłać do przedszkola
a u nas we weekend zlało deszczem, była breja, bo się trzymało na plusie, a teraz o dziwo śnieży biały puch
Beatko jak nie ma innych poważnych objawów oprócz gorączki nie zgadzaj się na antybiotyk, moje córcie po 4dniowej gorączce i trochę kaszlu wyszły szybciutko bez antyba, a ja przynajmniej myślę że nie wyjałowiłam bez potrzeby im organizmów

hej ja na chwile później może wpadne na dłużej
Fanta no właśnie i jak Kubuś?
Justa super;-)
Asienka ale masz fajnie z tym punktem a ja sie dowiedziałam że prawdopodobnie Bartek będzie za mały aby w tym roku iść do przedszkola bo rocznikiem patrza:eek::baffled: ale zobaczymy

Witam..Nie doczytam Was bo jestem jeszcze sobotnia po urodzinkach przyjaciółki :-)
Było za....... Wreszcie mogłam zaszalec ze strojem...A dzis umieram..
Lolo ma dzis bal przebierańców. Jaki szczesliwy mój kochany Pirat :-)
Justa gratki, piekna bizuteria.

Justa -gratulacje!
Ja jeszcze nie wiem czy mi go wogole przyjma, ale coz trza sprobowac. On bardzo lubi przebywac z dziecmi, a tu u nas nie ma takiej mozliwosci.
Oczywiscie dzieci, sa ale ich rodzicow plotkarskie usposobienie mi sie nie podoba!

hej;)
Dzis mam wizyte u okulisty bo osleplam po ciazy. Sasiadka zapisala m nie ostaniego stycznia a wizyta dzis, jak dla mnie szybko bo w innych przychodniach czeka sie opo 4 mies...
Fanta jak Kubus?ja nie pomoge, nie mam odsiwadczenia w takich sprawach.
Asienka fajnie masz z tym punktem, &&& za przyjecie
Justa gratulacje;-)
Kiedy oduczalyscie dzieci jedzenia w nocy?Moj wstaje 2 razy je i zasypia wiec nie jest to dla mnie uciazliwe ale Ł mama mowi zebym juz zaczela bo niby wg niej za duzo wazy(9330)a mi sie wydaje ze mam jeszcze na to czas

Hejka!
Małż kładzie kolejną warstwę szpachli :crazy:, mały ogląda swojego georga. Pogoda iście wiosenna.
Wczoraj wieczorem, w nocy ani dziś rano nic nie ruszyło i nic się nie "urodziło" :-:)no:. Zaaplikowałam małemu kolejną łyżeczkę tego lact coś tam. W sumie, to już 3cia i dalej nic :eek:.
Justa, jak nie na widzę różu tak biżu śliczna :tak:. Będzie Ci zapewne do twarzy :-):tak:.
Beata, oby wizyta u lekarza obyła się bez antybiotyku :tak:.
Anula, mój Kuba przestał butlę w nocy ciągnąć jak miał rok czasu :-D w sumie to 13 miesięcy :-p. 3mam kciuki za wizytę u okulisty <strasznie szybko się dostałaś>. Ja do kardio mam na kwietnia, a rejestrowałam się w styczniu :baffled:.
Kochane moje uciekam do obowiązków i zmartwień.
Życzę miłego i udanego dnia!
Postaram się zajrzeć w wolnej chwili :-)

Asienka ale masz fajnie z tym punktem a ja sie dowiedziałam że prawdopodobnie Bartek będzie za mały aby w tym roku iść do przedszkola bo rocznikiem patrza:eek::baffled: ale zobaczymy
U nas też na rocznik dziecka patrzą. :tak: Dlatego , mimo, iż Amelka skończyła w lutym 3 latka, to dopiero od września tego roku może zacząć uczęszczać do przedszkola. :tak:
Aguśka dopytaj, bo u nas jakoś marzec/kwiecień już się składa papiery do przedszkoli. :tak:

Hej kobitki.

U nas wiosennie się robi,słonko świeci.
Tylko szkoda że nie długo będą potrzebne pontony,bo bajora się robią na ulicy.
Ja od dziś druga zmiana,nawet ją lubię bo nie muszę się zrywać o 5 ,z kurami razem.
Przez weekend,poleniliśmy się troszeczkę,posprzątałam chałupkę,
poprasowałam sobie,co mi zalegało.
R. poszalał z Emilem,bo Maciusia nie było od piątku.wrócił wczoraj dopiero.

A od dziś znowu szara rzeczywistość,dom ,praca,praca ,dom ,itd.

JUSTA,gratki,biżuteria ładna.
U nas od 1 marca jest nabór dzieciaków do przedszkola.

BEATA zdrówka dla Kubusia.

Miłego dnia.

reklama
Hej mamusie :-)

Zdrówko chorowitkom, a zmartwionym mamom siły!:-)
Wczoraj sie dowiedzialam, ze u nas rowniez jest punkt przedszkolny. Czyli 4 godzinki za darmoche, wiec musze isc po feriach dowiedziec sie co i jak! Moze Go na kilka godzin przyjmą do tego punktu. Pobędzie troche z rówieśnikami, nauczy sie czegoś itd. Same korzysci!:tak:
Nawet gdyby chodzil w przyszlym roku, a w kolejnym przeszedl do normalnego przedszola to same korzysci z tegoo wynikają!:tak:

No to super, że macie taki punkt, kłopot z głowy :-)

A ja chciałam Wam bardzo podziękować za wszystkie głosiki oddane na mnie w konkursie "Kapelusz" . :tak: Wygrałam zestaw biżuterii. :-) Anna Moja Pasja Rękodzieło

DSCF2357.jpg

Nie ma za co i gratulacje! Komplet jest przecudny :-)

Witam, ja korzystam póki Kuba śpi. Już dzwoniłam do lekarza i zapisałam go, lekarka od 11 dopiero :tak: w nocy miał aż 38.8 gorączki, dałam od razu paracetamol i po pół godzinie było już 36,8 :tak: w nocy się wypocił więc mam nadzieję że będzie dobrze i że się obejdzie bez antybiotyku :sorry: ja też bym musiała iść do lekarza z sercem i trzustką ale jakoś nie mam weny :confused2: M po służbie ale od razu w pole idzie więc zobaczę go dopiero w piątek :tak: pogoda typowo wiosenna się zrobiła, po śniegu nie ma ani śladu, chmurki na niebie raz słońce i do tego wieje :sorry: wiosna idzie trzeba zacząć okna myć po zimie i wszystko prać i na balkon hehe :-) uciekam coś zjeść na spokojnie póki mały śpi :tak:

Oj biedny Kubulek, dobrze że temp spadła. A co kochana Tobie dolega, że musisz z sercem i trzustką do lekarza?

.A dzis umieram..
Lolo ma dzis bal przebierańców. Jaki szczesliwy mój kochany Pirat :-)

A coś tak się wytańczyła? :-D
Ja poproszę o zdjęcie synka w stroju :-)

Wczoraj wieczorem, w nocy ani dziś rano nic nie ruszyło i nic się nie "urodziło" :-:)no:. Zaaplikowałam małemu kolejną łyżeczkę tego lact coś tam. W sumie, to już 3cia i dalej nic :eek:.

Nie Laktacid? Ja dawałam taką jedną ampułkę młodemu jak kupki nie robił mi przez 3 dni.

Takie ładne słońce było z rana, chciałam iść na spacer z młodym a tu doopa....śnieg pada... :confused2:

Do góry