reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As &&&&&&
Fanta no to super że ruszyło! ale podawaj dalej ten lactulosum, żeby maluch Ci się nie zablokował, że kupkę robi się ciężko, potem przekona się że będzie wszystko ok

a sio choróbska! niech już sobie pójdą razem z tą wstrętną zimą

reklama
Fanta to super ze się ruszyło :-)
As trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze :-)

My po zupce, zaraz ryż ugotuję do mięska i będzie można posiedzieć :tak:Kuba rysuje i ogląda bajki, a ja wypiłam herbatkę, zrobiłam dwa pranie i pozmywałam resztę garów :tak: czekam dzisiaj na listonosza i jakoś go nie widzę i nie słyszę więc może jutro mnie nawiedzi ( mam taką nadzieję :sorry:) głowa coś mnie boli, widać wiosna idzie i ciśnienie lata :sorry:

Fanta! Coś Ty zrobiła z forum he he. Wszystkie hurtem cieszymy się z kupy Twojego syna! Hi hi hi.:-D
Dobrze, że w końcu poszło. Zrobił w pieluszkę czy na nocniczek? Normalna bez płaczu czy jakoś jednak mu doskwierało?

Pirat
418054_2641780136466_1614478195_32072200_825901203_n.jpg

Diaboł :-p

428627_2643574821332_1614478195_32072872_1795743526_n.jpg

As &&& .:tak:
Fanta super! :-D
Bodzinko ale przystojniaki. :-D
Beata o kurna. Dużo zdrówka dla Kubusia.

Ale dziś zakręcony poniedziałek. :baffled:
Zaczęło się od Kacpra. Mąż rano jedzie do piekarni autkiem a potem starszaków zawozi do szkoły. Czekał na nich na podjeździe , pojechali.
Ja patrzę a w korytarzu coś leży. Kacper ani plecaka, ani picia , ani worka z ciapami nie wziął....:eek: Ubrał się i wybiegł .
Dzwonie do męża. :-D
Ten już wraca.
I spowrotem do szkoły z plecakiem.
A Kacper :" no tak właśnie miałem wrażenie , że czegoś mi brakowało " :-D
Skleroza w tym wieku. :no:
Potem to już lawinowo leciało. :rofl2:
Do białego prania dostała się podkoszulka różowa Amelki. Wszystko różowe, nawet bielizna męża. :-D
A potem Amelka założyła swoją czerwoną suknię , księżniczką chciała być. Rozpuściła włosy i kazała sobie przynieść szczotkę do czesania. Tak się zaczęła czesać, że by jej oddzielić włosy od szczotki, nożyczek musiałam użyć. :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry