reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas etap buntu znowu sie odzywa od kilku dni jest marudny o byle co sie drze :sorry: a przed chwila chciał włożyć do takiego małego samochodzika drugi samochodzik więc ja mówie że sie nie zmieści możemy co innego włożyć a ten wryk rzucił tymi samochodami zaczął wygibasy stroić na podłodze:eek: a ja przeszłam obok niego i mówie jak ci przejdzie to daj znać a on jeszcze głośniej.po chwili przestał przyszedł sie przytulić.
krolcia:-D:-D:-D może popołudniu bo teraz to mi sie nie chce

reklama
Witam w tłusty czwartek :-) tak widzę tyle z Was robi faworki czy kupuje pączki to ja tak oblecę wszystkie nie będę musiała sama robić czy iść do sklepu hehe :-D mi się zachciało faworki zrobić ale nie wiem czy zrobię bo bym musiała iść do sklepu a mi się nie chce bo wieje i pada :sorry: Kuba sobie rysuje i ogląda Georga a ja już mam wszystko zrobione hehe :-) Kuba wstał dzisiaj o dziwo o 8.00 więc wcześniej wszystko mogłam sobie zrobić :tak: rosołek jeszcze jest ze wczoraj, a na drugie będzie kurczak frytki i surówka :-) ja już chcę wiosnę :tak: kupiłam sobie ostatnio fajne buty na wiosnę i dzisiaj w nich chodzę żeby je rozciągnąć i już mnie nogi bolą :sorry: idę włoski umyć i wysuszyć :tak:

Bodzinko heheh. :-D
A to na poprawę humoru.:-D

przyjaciel-idiota

Justa nieskromnie się chwaląc, ten kotburger, jest mojego autorstwa :-D
Ot jak widać robi karierę w necie. Na kotburgerze jestem pod tym samym nickiem :-)

ASIEŃKO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno trzymam kciuki by się udało!!!

Witam.
Ja tylko na chwilkę .
Odbija mi się wczorajszy stresujący dzień !!!!
Bóle brzucha ,skurcze i ciągnięcie ...
Szlag by trafił :angry::angry::angry:
Wracam do łóżka .

Dostałam wyniki ma maila .
Glukoza na czczo 87 ,po 2 godzinach od wypicia 97
Żadnej cukrzycy nie mam !!!!!
I tyle dobrego w tym wszystkim ,że warto było sprawdzić ...
Smacznych pączków i wszystkiego tłustego co dzisiaj pichcicie .
Miłego dnia .
:-):-):-)

Ael super! :-D Przepraszam , że tak się porządziłam. :sorry: Zdjęcie znalazłam na kwejku i na demotywatorach. :tak: Oglądam Twoje kotki z Amelką i śmiechu co niemiara .:-D
As no to dobrze , że nie masz cukrzycy. :tak: Buziaczki i tulaski dla brzusia, by się nie spinał. :tak:

Ael masz w domu takie słodziaśne kociaki? to więcej fotek tu dawaj!
As super wieść że nie masz cukrzycy to możesz sobie pofolgować dziś z pączkami, tylko niech Ci je ktoś przyniesie do łóżka

reklama
Ael masz w domu takie słodziaśne kociaki? to więcej fotek tu dawaj!

Znaczy koty mam ale u moich rodziców, były 3, ale w tamtym roku najmłodszy wypadł prze okno i nie znalazł się do tej pory niestety.
Tu zdjęcia, czarny Igor najstarszy, gruby środkowy czarno biało Borys, i ten najmniejszy biało czarny Czesiek

Zobacz załącznik 437907Zobacz załącznik 437908Zobacz załącznik 437909Zobacz załącznik 437910 Zobacz załącznik 437911Zobacz załącznik 437912

As kochana oby tak trzymam, fajnie że cukrzycy nie ma, niepotrzebny strach był.
Teraz tylko wypoczywaj ile możesz :-)

Ostatnia edycja:
Do góry