reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!
Wesolo tu u Was i poczkowo-faworkowo!
Ja obecnie słomiana wdowka jeste.
Malz w delegacji!
Praktycznie caly dzien spedzilam poza domek, wrocilam prawie o 18.
A mama w piatek rozmowe kwalifikacyjna, wiec trzymac mi tu kciuki.
Bo jak nie .......:-D

Asieńka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
paczki.jpg

proszeeeeeeeeeeeee
śniegu muuultum ;-)
Maz wróci z pracy to ide z Lolkiem na saneczki :-) a on zostanie juniorkiem :-)

Ale niektórzy to mają w głowie poprzewracane :no:, albo chłopa im brak . :-D
Tusz mi się skończył w drukarce. I zastanawiam się czy nie taniej wyjdzie kupić nową drukarkę. :confused2:
Mateuszkowa witaj. :-) Nie zdążyłam jeszcze cię powitać. :sorry:
Ael zagłosowane :tak:
.Asieńka a czy u jednej ręki tylko mogę potrzymać, bo teściowa mi zjeżdża na weekend i muszę jedzonka sporo naszykować. Nooo wiesz, przez żołądek do serca.:-D
Bodzinko z rana saneczki?:eek: Ja to się chyba walnę do lóżka jeszcze , póki Amelka śpi i zaległy prezent walentynkowy zrealizuję. :-D

Pozdrawiam wszystkich podglądających nasz wątek! :-D

Ostatnia edycja:
Justa nie nie z rana :-) choć jak tak dale pójdzie to jak Pan Mąż będzie znowu chodził na 7 to i z rana mi przyjdzie z sankami Lolka odprowadzać:confused2::confused2: Zasypane a przy krawęznikach to juz w ogóle:no::angry: KICHA!!!!
No kreple juz kupione :-p Teraz jak je zjem to mąz musi ze mna co najmniej przez tydzien uprawiać dziki seks żebym je spaliła :-p

reklama
Do góry