reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej
Bodzia na widok tego pączka na ekranie z trudem powstrzymałam się żeby chociaż nie polizać ekran lapka... strasznie czekam na pączki, mąż jak będzie wracać z rozmowy kwalifikacyjnej to ma kupić, a jak możecie to jeszcze te parę chwil potrzymajcie kciuki, bo od 8 właśnie rozmawia....
pozwólcie że pominę temat strać wojennych, bo mimo że nie zabrałam w nich żadnego głosu to oberwało się i mi... no bo jak ja mam odczytać słowa że tylko dwie osoby na tym wątku nie są szczeniarami... :sorry::cool: no ale mój wiek to tak jak Krolcia podobnie pisała takie słowo pozwala potraktować za komplement :rofl2:
a mi ból głowy z wieczora znowu dał popalić, nawet budziłam się w nocy i czułam ten dziki ból...

Witajcie!
Wyslijcie mi tu troche paczakow, bo bede zakuwac i kalorie dla mozgu sa niezbedne.
Z tego co wyczytalam, czeka mnie najpierw test.
Jest 51 osob na 1 miejsce zakwalifikowanych do rozmowy.

Dziendoberek :-D
Zasypalo, strasznie zasypalo! A zaraz w droge..hmm..

Asienka - &&& oczywiście trzymam :-)
Bodzinka – sliczne paczusie, tylko nie mow ze Twojego wyrobu :-)
Justa – a no tak jakoś umknęłam..;-)

Matuszkowa w żadnym wypadku:-p Ja sie pączków nie tykam he he he he.
Ale mam dzis mega humorek tralalalalala :-)

Witam z poranną kawką.
Gorzką, bo pączusie słodkie do tego!:-D
Zakupiwszy:-p odpowiedni zapas!
Do tego wczoraj mnie wzięło PRZEZ WAS:dry: na chrust i dziś dokupiłam smietanę i będę robić. Wszystko WASZA wina:tak::-D!!

Asienka &&&&&&&&&
Wrublik &&&&&&&&& dla męża również.

Wrublik &&&.:tak:
Bodzinko zaraziłaś mnie optymizmem. I też se wyjdziemy dziś z Amelką na saneczki, a co! :rofl2: Może wreszcie zdjęć zimowych jej porobię, bo nie ma żadnego. :sorry:
Asieńka 51 osób na jedno miejsce? :szok:

Krolcia wyobraź sobie że ja nawet już sprawdziłam czego mi brakuje by zrobić faworki, ale jak zobaczyłam że raczej oleju mi nie wystarczy, to zrezygnowałam... taniej będzie kupić te faworki, albo poczekam na teściowe w sobotę:-p

a tu zaległa walentynkowa fota :-D Zobacz załącznik 437841

reklama
Do góry