reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja poszłam na łatwiznę. :-p:-D Smalcu nie mam,ani oliwy do smażenia, a do sklepu ciemno , zimno i daleko...Zadzwoniłam do mamy co porabia :sorry2: a mama : "przyjedźcie po faworki i pączki" :-D

As co za dzień! :cool2:

Justa też bym tak chciała pójść na łatwiznę :-D
As ale miałaś dzień, współczuję :sorry2: a jak brzuszek? Ale dobrze że już w domu jesteś teraz odpoczywaj :-)

Kuba się obudził, brzuch już go nie boli na szczęście :tak:spanie pomogło :-) teraz będzie się bawić z tatem a ja idę zaraz kolację zrobić :tak: mam ochotę na zapiekanki z szynką pomidorem i pieczarkami :-) zajrzę jutro spokojnej nocki życzę :-D

hej mamusie..

strasznie ciezko sie tu wkrecic :-D

piszecie o paczkach, chociaz nie przepadam to skusze sie jutro na 1, 2 no moze 3 :p ale kupie z jakims nadzieniem waniliowym czy cos, za to chrust moge jesc garsciami ale zrobic - nie robilam nigdy :p i nie wiem czy to by mi wyszlo ..

as - oj czytajac twojego posta wrocily mi wspomnienia z ciazy, przygoda z glukoza byla nie zamila ale maly harcowal wiec mu sie podobalo :p

Aguśka no bo pisać to umie, już wiem, ale nie wiem czy rozmawiać potrafi.:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Strach ma wielkie oczy! :-D:-D:-D:-D:-D
A groźby to sobie "dziewczynko" schowaj do kieszeni!

reklama
Do góry