reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lena oj rozmnażacie się, rozmnażacie!! Ty lepiej uważaj, bo jak taki urodzaj masz w rodzinie hi hi.
Gratuluję zostania mamą! (chrzestną:-p;-))

hwhehehe wypluj te słowa i nigdy nie mysl ja i ciaza o nieeeeee własnie zarejestrowałam sie do lekarza by załzyc spirale;P

OJjj co prawda to prawda! Szkoda tylko na bilety! Ja zeby do Torunia dojechac to place 4.60, a MZK 2,70. Czyli razy 2, to niezla sumka sie juz robi!
Lena - moje gratulacje!:-)

Witajcie mamuśki.

Nie miałam dziś czasu do Was zajrzeć .
Na usprawiedliwienie mam tylko tą fotkę .;-)
No to się chwalę sweterkiem dla wcześniaczka koleżanki forumowej BB .;-)
Sweterek ma równe rękawki ,ale jest nierówno ułożony ,a już mi się nie chce nowych fotek pstrykać .
WYBACZCIE ;-) :-D:-D:-D

Lena gratulacje!!
As sliczniutki sweterek :-)
Dzien dobry
Ja dzis zaszalalam i kupiłam body dla Fifka w Biedronie ze smerfem ;-) Zaszlalam bo mu nie jest potzrebne ;-)

Witam;-)
Kawusia jest sączona:tak:
I mróz wrócił. Dziś znowu -18 z rana:baffled:. brrrrrrrrrrr.
Weekend zacząć czas. m ma dziś zjechać. Wiec znowu week pełen roboty. Ja nie wiem jak to jest. Sama z dwójką dzieci, a mam posprzątane, ugotowane, poprane, przedszkole pozaliczane itd, a chłop przyjedzie i od razu rozpierducha w domu, że nic nie idzie ogarnąć!:no::wściekła/y:

Też mi się te bodziaki podobają ale mając w szafie 12 bodziaków to byłaby już naprawdę rozpusta kupując kolejnego.

Witam z kawką!
U mnie dziś na minusie 18 :confused::dry:. A miało być tak pięknie... :blink:
Krolcia, mój dziś zaczyna po pracy swój dwutygodniowy urlop i do pracy będzie szedł 27 lutego :huh:.
Lena, kolejne gratulacje zostania ciocią :tak: :-).

Ostatnia edycja:
Witajcie!:-)
Ja już po kawce. Zaraz ide pranko rozwiesic i biorę się do zakuwania. Pozniej robie ubiad na jutro. Golabki przyrzadzam, wiec zapraszam!:-D:tak:
As - piekny wydziergany swetereczek!:-):tak:
Dziewczyny te bodziaki slodkie! na szczescie rozmiaru Juniora ni ma! Wiec jeden zakup mniej!
Co do akupow to wczoraj na lumpach bylam i kupilam bluzeczke na lato dla Ksawka i welurowa bluze! Rowniez wczoraj chlopa zapisalam do biblioteki, aby wypożyczam książki na Juniorka.:-)
Mamy 5 i czytamy.:-) Planuje za tydzień oddam knigi i wypożyczyć kolejny zestaw książek do poduszki!:tak:

hej u nas tylko -10 zaraz sie zbieramy na spacerek
Lena gratulacje;-)
Asienka ja mam kilka ksiązeczek dla Bartka takich krótkich z prostym tekstem no i bajki czytam mu ale on kompletnie tego nie lubi:baffled: i to wygląda tak że on obok mnie sie bawi a ja siedze i czytam:sorry2:
Fanta 2 tygodnie z m to wyzwanie wiem o czym mówie:-D:-D:-D wykorzystaj go;-)

miłego dnia bo ja na razie uciekam

reklama
Witam;-)
Kawusia jest sączona:tak:
I mróz wrócił. Dziś znowu -18 z rana:baffled:. brrrrrrrrrrr.
Weekend zacząć czas. m ma dziś zjechać. Wiec znowu week pełen roboty. Ja nie wiem jak to jest. Sama z dwójką dzieci, a mam posprzątane, ugotowane, poprane, przedszkole pozaliczane itd, a chłop przyjedzie i od razu rozpierducha w domu, że nic nie idzie ogarnąć!:no::wściekła/y:

Też mi się te bodziaki podobają ale mając w szafie 12 bodziaków to byłaby już naprawdę rozpusta kupując kolejnego.
Krolcia DOKŁADNIE!!! Ja od południa i weekendy mam taki bajzel..A weekendy to juz w ogóle łóżko do 12 rozlozoen, w poniedziałek odpoczywam :-p
Ja dokonalam tej rozpusty ;-) Duża rozmiarówka to długoo pochodzi choc tez sporo bodziaków ale...Dwa tygodnie temu kaske zachomikowalam juz :-D:-D
Moja mama jedzie :-)

Do góry